Γυναικολόγος Κουτμερίδου: «Ήταν τραγικό αυτό που συνέβη – Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος»


«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος, αυτό που συνέβη ήταν τραγικό, για το μωρό και για την ίδια», δήλωσε ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου.

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, Χρήστος Καρύδας, βαθύτατα συγκλονισμένος μίλησε για τον πρόωρο χαμό της, στο Σκαι. Σύμφωνα με τον ίδιο, από τις δικές του πελάτισσες ούτε 2 στις 10 έγκυες δεν κάνουν το εμβόλιο.

Ανέφερε μάλιστα, ότι το ποσοστό του εμβολιασμού στις Σέρρες είναι λίγο κάτω από 50%. «Ο κόσμος αρνείται επιδεικτικά να εμβολιαστεί» δήλωσε δε ο γυναικολόγος.

«Είχαμε επανειλημμένα μιλήσει για την ανάγκη εμβολιασμού στο ζευγάρι, γιατί προστατεύει ζωές και σώζει μωρά. Αποφάσισαν η Πάττυ να εμβολιαστεί μετά τον τοκετό… Υπήρχε παράγοντας φόβου μετά της αρνητικής δημοσιότητας του πρώτου καιρού με το εμβόλιο της AstraZeneca κλπ… Ήταν τραγικό για το μωρό και για την ίδια. Ήταν μια ανάσα από το να φέρι στον κόσμο το μωρό» τόνισε ο κ. Καρύδας. «Δυστυχώς σώθηκε μονό το μωρό… Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος» πρόσθεσε.

Δήλωσε ότι μια από τις πρώτες γυναίκες πελάτισσές του θα εμβολιαστεί το πρωί μετά τη δημοσιοποίηση της τραγωδίας κάτι που τον χαροποιεί. Απέδωσε το δίστομο τους στον εμβολιασμό στην αγάπη το παιδί τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ