Χειροτονήθηκε ιερέας ο Δημήτρης Λινός, σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού


Ο καταξιωμένος καθηγητής χειρουργικής χειροτονήθηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς

Ιερέας έγινε ο σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας, Αθηνάς Λινού, Δημήτρης Λινός.

Όπως μετέδωσε το ekklisiaonline.gr, o καταξιωμένος καθηγητής χειρουργικής χειροτονήθηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς, ενώ το πρωί της Κυριακής ακολούθησε η χειροτονία του ως ιερέας στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου.

Ο κ. Λινός χειροτονήθηκε, από τον Ιγνάτιο Δημητριάδος με τον οποίο συνλειτούργησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Αγιάς Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Αθανάσιος Μακρής και ο Εφημέριος της Ανατολής και της Ι.Μ.. Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Ρίζος Κομήτσας.

Ο κ. Δημήτρης Λινός
Ο κ. Δημήτρης Λινός

Η οικογένεια Λινού επιθυμούσε η τελετή να μείνει μια προσωπική τους στιγμής χωρίς δημοσιότητα με αποτέλεσα να επιλεχθούν αυτές οι δύο Ιερές Μονές.

Ωστόσο, ο καθηγητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιατρική. Ο ίδιος πάντως ο κ. Λινός ήταν ανέκαθεν πολύ πιστός και δεν έχανε την ευκαιρία να υπογραμμίζει την σημασία της πίστης σε πολλά άρθρα του. Για πολλούς πάντως αποτελεί έκπληξη η επιλογή του.

Με πληροφορίες από ekklisiaonline.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ