Πάτρα: Καπνογόνα, επεισόδια και τραυματίες ανάμεσα σε μαθητές δύο ΕΠΑΛ


Πάτρα: Αδιανόητες καταστάσεις ανάμεσα σε μαθητές δύο ΕΠΑΛ με επεισόδια, καπνογόνα και τραυματίες

Σοβαρά επεισόδια με τη χρήση ακόμα και καπνογόνων που είχαν ως αποτέλεσμα να αισθανθούν δυσφορία μια μαθήτρια και μια καθηγήτρια και ένας 15χρονος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στο κτήριο στο οποίο συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr την ώρα της διδασκαλίας μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ φέρονται να πέταξαν μέσα σε αίθουσα του 6ου ΕΠΑΛ καπνογόνα, φωτοβολίδα και δυναμιτάκια με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος και να προκληθούν πέραν των άλλων και υλικές ζημιές.

Από την κατάσταση που δημιουργήθηκε μια μαθήτρια και μια καθηγήτρια του 6ου ΕΠΑΛ ένιωσαν δυσφορία και δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ χωρίς ωστόσο τελικά να γίνουν διακομιδές, καθώς αισθάνθηκαν καλύτερα στην πορεία. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 10.45 το πρωί της Τρίτης.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news ένας μαθητής 15 ετών διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η ένταση στο σχολικό συγκρότημα της Πάτρας ξεκίνησε από χθες, Δευτέρα, και για τις εξελίξεις έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται «ροκ» καταστάσεις στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα της Πάτρας καθώς και χθες, Δευτέρα, υπήρξε ρίψη καπνογόνων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ