Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στη Βόρεια Εύβοια από τον πρωθυπουργό – Το πρόγραμμά του


Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και με τους υπεύθυνους του προγράμματος ανασυγκρότησης.

Για πρώτη φορά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το «παρών» στη Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τις περιοχές που έζησαν τον πύρινο εφιάλτη και βίωσαν την απόλυτη καταστροφή, με την πρώτη στάση του ταξιδιού του να είναι ο δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται το πρωί του Σαββάτου (11.12) στις 8:30 στη Λίμνη, όπου από εκεί στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στην Ιστιαία και σε περιοχές του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού. Στις 10:30 στο ίδιο σημείο έχει προγραμματιστεί να γίνει διαβούλευση του προγράμματος ανασυγκρότησης του Σταύρου Μπένου, για τη Βόρεια Εύβοια, ενώ ο κ. Μητσοτάκης στη διάρκεια της παραμονής του στο νησί αναμένεται να έχει συναντήσεις και με άλλους φορείς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ