Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (08/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (08/12)

Οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ στο πλαίσιο της τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και η σημερινή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στο Σότσι με τον Βλαντιμίρ Πούτιν φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (08/12).

Στα πρωτοσέλιδα και οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ με τα τελευταία μηνύματα του Νίκου Ανδρουλάκη και τη στήριξη από τον Ανδρέα Λοβέρδου για τον β΄ γύρο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με τον Γιώργο Παπανδρέου να επιδίδεται σε μια τακτική επιθέσεων «λάσπης».

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την τηλεδιάσκεψη διάρκειας δύο ωρών που είχαν το βράδυ της Τρίτης Τζο Μπάιντεν και Βλαντιμίρ Πούτιν με την ένταση στην περιοχή της Ουκρανίας να είναι το νο1 θέμα στην ατζέντα.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις ενέργειες περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και την επιτάχυνση στο πρόγραμμα εμβολιασμών μέσω και του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών κατά της covid-19.

Στα πρωτοσέλιδα και οι ουρές για τις μεταβιβάσεις ακινήτων, η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις δημοσκοπήσεις και τη λίστα Πέτσα αλλά και οι πληρωμές των συντάξεων για τον Ιανουάριο.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (08/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ