Central Park Νέα Υόρκη: Tavern on The Green – αξιόλογο εστιατόριο που πρέπει να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών


Central Park Νέα Υόρκη: Ταβέρνα on The Green στο Μανχάταν. Το εστιατόριο είναι κομψά διακοσμημένο για τις χειμερινές διακοπές με ένα περίτεχνο χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλα κατάλληλα στολίδια που βάζουν το κοινό στο πνεύμα των γιορτών. Η Tavern on the Green προσκαλεί τους θαμώνες της σε έναν εορταστικό χώρο συγκέντρωσης που αιχμαλωτίζει το πνεύμα του Central Park και τόσο την ουσία όσο και την ενέργεια του Big Apple

Εξυπηρετεί με περηφάνια τους ντόπιους, τους θαμώνες, τους αξιωματούχους και τους επισκέπτες που έρχονται για πρώτη φορά από το 1934. Για ένα ορεκτικό δείπνου, οι λάτρεις των θαλασσινών θα πρέπει να δοκιμάσουν τις «Ψητές γαρίδες σκόρδου», που συνοδεύονται με καρυκευμένο σκορδοβούτυρο και ψητό χωριάτικο ψωμί.

Η «Σαλάτα με ψητά σύκα» είναι απαραίτητη για όλους τους λάτρεις της σαλάτας, καθώς ολοκληρώνεται με μέλι, κατσικίσιο τυρί και μοσχαρίσιο κρέας με ρόκα.

Σαλάτα ψητό σύκο Ευγενική προσφορά του Tavern on the Green

Οι λάτρεις των πουλερικών θα πρέπει να δοκιμάσουν το «Ψητό βιολογικό κοτόπουλο» ως κύριο πιάτο, το οποίο συνοδεύεται από παλιομοδίτικο πουρέ πατάτας, ψητά baby καρότα και φυσικό χυμό.

Οι λάτρεις των θαλασσινών θα βρουν το “Organic Scottish Salmon” της ταβέρνας, το οποίο συνοδεύεται από φάβα, ψητά λαχανικά και Chive Beurre Blanc.

Εξίσου αξιοσημείωτο είναι το «Grilled Whole Fish» χωρίς κόκαλα, το οποίο σερβίρεται με ψητό μάραθο και αγκινάρες και από πάνω ρουστίκ βινεγκρέτ.

Σε κάθε επίσκεψη στο Tavern on The Green, υπάρχει πάντα κάτι νέο να δοκιμάσετε χάρη στο εκτεταμένο μενού με τις λίστες φαγητών του.

Ένα είναι σίγουρο: ο θαμώνας δεν θα απογοητευτεί. Συνιστάται ιδιαίτερα για τους τουρίστες και τους ντόπιους.

Η ετυμηγορία Συνολικά, η Tavern on The Green είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο στην καρδιά του Central Park της Νέας Υόρκης. Η υπηρεσία αναμονής είναι εξαιρετική και οι σερβιτόροι είναι ευγενικοί, προσεκτικοί και πολύ επαγγελματίες. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τα πάντα.

Το εστιατόριο έχει μια ζωντανή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα που αξίζει να ζήσουν όλοι. Το πιο σημαντικό, συμμορφώθηκε με τα πρωτόκολλα και τις εντολές υγείας και ασφάλειας της covid-19.

Η παρουσίαση των γευμάτων στα πιάτα είναι προσεγμένη και δημιουργική. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια.

H Tavern On The Green είναι απαραίτητο για όσους εκτιμούν την υψηλής ποιότητας γκουρμέ μαγειρική και κερδίζει βαθμολογία Α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Tavern on The Green, ανατρέξτε στην επίσημη αρχική του σελίδα και τη σελίδα του στο Facebook και ακολουθήστε το εστιατόριο στο Instagram.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ