Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Είναι πολύ ευάλωτη» – Ο πατέρας της σπάει τη σιωπή του

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό λέει ότι «είναι πολύ ευάλωτη» καθώς σπάει τη σιωπή του για τα προβλήματα υγείας της

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, Mike Wittstock αποκάλυψε ότι η κόρη του είναι «πολύ ευάλωτη», καθώς μίλησε για τα προβλήματα υγείας της ενώ παραμένει σε κλινική. Ο ίδιος τόνισε ότι παρόλο που η Σαρλίν είναι «ευάλωτη» επειδή υποβλήθηκε σε «τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις», είναι σίγουρος ότι «θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή».

Η Σαρλίν, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, παραμένει σε θεραπεία για «σωματική και ψυχική εξάντληση» μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της στη Νότια Αφρική, όπου ισχυρίστηκε ότι προσβλήθηκε από λοίμωξη. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Wittstock, ο οποίος ζει στην επαρχία Gauteng της Νότιας Αφρικής, είπε ότι δεν ήταν σε θέση να δει την κόρη του όσο ήταν εκεί, επειδή ανησυχούσε για τους κινδύνους του κορονοϊού.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα ΣαρλίνASSOCIATED PRESS

«Ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές επεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη», δήλωσε στο News24. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι μιλούσαν στο τηλέφωνο τακτικά, λέγοντας ότι έχει μια «εξαιρετική» σχέση μαζί της. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μιλάει με τα εγγόνια του, που παραμένουν στο Μονακό με τον πατέρα τους.

prigkipas-alvertos-paidia.jpg
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τα δύο παιδιά τουASSOCIATED PRESS

Ο Wittstock, ο οποίος ενθάρρυνε την κόρη του ενώ εκείνη προπονούνταν να γίνει κολυμβήτρια Ολυμπιακών Αγώνων, είπε ότι παραμένει βέβαιος ότι η Σαρλίν θα επιστρέψει «πιο δυνατή από ποτέ». Και πρόσθεσε: «Γνωρίζοντας πώς προπονήθηκε, ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή».

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα στο Μονακό τον περασμένο μήνα μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να ανάρρωσε από χειρουργική επέμβαση μετά από λοίμωξη. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή, η Charlene εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας σε μια άγνωστη τοποθεσία, με τον σύζυγό της Αλβέρτο να λέει ότι υποφέρει από «εξάντληση, συναισθηματική και σωματική».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ