Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 29χρονης – «Δεν έχω δει τα εγγόνια μου εδώ και 4 χρόνια»


Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου της 29χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της – Ο 30χρονος έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου

Ο πατέρας της 29χρονης κοπέλας που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο σύζυγό της στην Αλεξανδρούπολη, κ. Εδίρνελι Μεχμέτ, μιλά με τρεμάμενη φωνή στο e-evros, λίγες ώρες αφότου έχασε την κόρη του.

«Από την ημέρα που είχε μπει στο νοσοκομείο η κόρη μου, έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, μπαίνω μέσα στο σπίτι, βλέπω τη φωτογραφία της και δεν ξέρω τι να κάνω», περιγράφει στην κάμερα του e-evros.gr ο πατέρας της δολοφονημένης 30χρονης. Όπως αποκαλύπτει εδώ και 4 χρόνια δεν έχει δει τα εγγόνια του, ενώ δεν ξέρει καν πού βρίσκονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα που κατοικούσε στην περιοχή της οδού Άβαντος φέρεται ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, συγκεκριμένα μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Τα παιδιά της νεαρής γυναίκες ήταν 10, 8 και 3,5 χρονών.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο συζυγοκτόνος

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο 30χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, η 29χρονη γυναίκα κακοποιούνταν εδώ και καιρό από τον σύζυγό της.

Στις 5 Δεκεμβρίου το θύμα είχε παρουσιαστεί στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μαζί με τον άντρα της υποστηρίζοντας πως έπεσε από την σκάλα. Τελικά όπως αποδείχθηκε από καμία σκάλα δεν είχε πέσει αλλά αντίθετα είχε χτυπηθεί άγρια από τον σύζυγό της.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Newsbomb.gr, η υπόθεση του ξυλοδαρμού αποκαλύφθηκε έπειτα από την πρωτοβουλία των γονέων του θύματος να απευθυνθούν στις Αρχές και να ζητήσουν να διερευνήσουν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα της.

Ειδικότερα, στις 8 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες δηλαδή μετά την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο, οι γονείς της πέρασαν την πόρτα της Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη αποκαλύπτοντας τα όσα βίωνε η γυναίκα στα χέρια του συζύγου της. Οι γονείς ζήτησαν από τους αστυνομικούς να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η γυναίκα.

Τότε ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έγινε έρευνα από την οποία προέκυψε πως τα τραύματα που έφερε η 29χρονη – είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος- είναι συμβατά με ξυλοδαρμό.

Δυστυχώς η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ