Ανεμβολίαστος Ανώτατος Αξιωματικός Αντιτορπιλικού: Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του λόγω της άρνησής του να υποβληθεί σε εξέταση covid-19


Ανεμβολίαστος Ανώτατος Αξιωματικός Αντιτορπιλικού: Ο διοικητής Lucian Kins υπέβαλε αίτηση για θρησκευτική εξαίρεση, η οποία δεν έγινε δεκτή από το Πολεμικό Ναυτικό Ο Λευκός Οίκος απαντά στην πρόταση ότι οι εντολές εμβολίων μπορεί να υπονομεύσουν την οικονομική ανάκαμψη Η Jen Psaki απαντά σε μια αναφορά ότι η Amtrak κόβει τις γραμμές λόγω έλλειψης εργαζομένων παρά το γεγονός ότι έλαβε 66 δισεκατομμύρια δολάρια από το λογαριασμό για τις υποδομές.

Ένας ανεμβολίαστος ανώτατος αξιωματικός του αντιτορπιλικού USS Winston S. Churchill απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του την Παρασκευή το βράδυ λόγω της άρνησής του να υποβληθεί σε εξέταση για COVID-19. Μιλώντας στην ανταποκρίτρια εθνικής ασφάλειας του Fox News, Τζένιφερ Γκρίφιν, ανώτερος αξιωματούχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που γνωρίζει την κατάσταση είπε ότι ο διοικητής Λούσιαν Κινς, ο νούμερο δύο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κλάσης Arleigh Burke, αρνήθηκε να εμβολιαστεί ή να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού είπαν στο Fox News ότι ο λόγος που ο Κινς ανακουφίστηκε οφειλόταν στην άρνησή του να υποβληθεί σε εξετάσεις αφού δεν ήταν εμβολιασμένος, όχι απλώς επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος.

Πηγές λένε στο Fox News ότι ο Κινς υπέβαλε αίτηση για θρησκευτική εξαίρεση, η οποία δεν έγινε δεκτή από το Ναυτικό και ότι αργότερα άσκησε έφεση για την απόφαση αυτή.

Σε δήλωση που εκδόθηκε στο Fox News, ο LCDR Jason S. Fischer, εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, ισχυρίστηκε ότι ο Kins απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του “λόγω απώλειας εμπιστοσύνης” στην ικανότητά του να εκτελεί επαγγελματικά καθήκοντα.

«Στις 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Διοικητής της Ναυτικής Επιφάνειας Μοίρας 14, Πλοίαρχος Ken Anderson, απάλλαξε τον Cmdr. Lucian Kins ως εκτελεστικό αξιωματικό του USS Winston S. Churchill (DDG 81) λόγω απώλειας εμπιστοσύνης στην ικανότητα του Kins να εκτελεί τα καθήκοντά του », είπε ο Φίσερ.

Ο Φίσερ σημείωσε επίσης ότι “ο Υποπλοίαρχος Χαν Γι, αξιωματικός σχεδίων και τακτικής του πλοίου, ορίζεται προσωρινά ως εκτελεστικός αξιωματικός μέχρι να εντοπιστεί μια μόνιμη ανακούφιση και ότι ο Κινς θα ” τοποθετηθεί εκ νέου στο προσωπικό της Ναυτικής Επιφανείας Μοίρας 14″.

Πριν από την απόφαση των αξιωματούχων του Πολεμικού Ναυτικού, ο Κινς ήταν σε καλό δρόμο να γίνει διοικητής του αντιτορπιλικού μέσα στον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Το πλοίο βρίσκεται επί του παρόντος σε προγραμματισμένη περίοδο συντήρησης 14 μηνών και σταθμεύει στο Mayport της Φλόριντα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ