Λευκός Οίκος Jen Psaki: Είναι εντάξει να αφήνεις τα παιδιά να τρώνε το μεσημεριανό τους σε υπαίθριο χώρο «για να κρατηθούν ασφαλή»


Λευκός Οίκος Jen Psaki: Η Jen Psaki ισχυρίστηκε ότι η «συντριπτική πλειοψηφία των γονέων εκτιμά» τα μέτρα που λαμβάνουν τα σχολεία για την καταπολέμηση της COVID-19 Τα σχολεία εξακολουθούν να κρατούν τα παιδιά έξω από την τάξη – με ελάχιστη ειδοποίηση προς τους γονείς 

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki πρότεινε την Παρασκευή ότι είναι εντάξει για τα παιδιά να τρώνε το μεσημεριανό τους έξω σε χαμηλές θερμοκρασίες σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί η ασφάλεια εν μέσω της πανδημίας covid. Ερωτηθείσα εάν ο Λευκός Οίκος ήθελε τα παιδιά του σχολείου να «επιστρέφουν σε μια πιο φυσιολογική σχολική εμπειρία», η Jen Psaki επέμεινε ότι τα σχολεία βάζουν τα παιδιά να εφαρμόζουν μέτρα κοινωνικής απόστασης, να φορούν μάσκα και να τρώνε τα σνακ και το μεσημεριανό τους σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες σε μια προσπάθεια να «κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή και τους μαθητές ασφαλείς».

Η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki μιλά σε δημοσιογράφους στην αίθουσα ενημέρωσης τύπου Brady στον Λευκό Οίκο στις 10 Δεκεμβρίου 2021 στην Ουάσιγκτον, DC.

Η Jen Psaki είπε πως πιστεύει ότι η «συντριπτική πλειοψηφία των γονέων εκτιμά» τέτοια μέτρα που λαμβάνονται από τα σχολικά συστήματα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στα παιδιά δημοτικού σχολείου.

Η Jen Psaki αναφέρθηκε στους κανόνες που ακολουθεί το δικό της παιδί στο σχολείο.

Τα παιδιά φορούν μάσκες και περιμένουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να επισκεφθεί την προνηπιακή τάξη στο Δημοτικό Σχολείο East End για να τονίσει την πρόταση εκπαίδευσης στην πρώιμη παιδική ηλικία στην ατζέντα υποδομής του Build Back Better στο North Plainfield, στο Νιου Τζέρσεϊ, ΗΠΑ, 25 Οκτωβρίου 2021.  «Έχω ένα τρίχρονο παιδί που πηγαίνει σχολείο, κάθεται έξω για σνακ και μεσημεριανό, φοράει μάσκα μέσα και δεν είναι κάτι σπουδαίο για αυτό», είπε η Jen Psaki. «Δεν λέω ότι αυτό ισχύει για όλους, αλλά αυτά είναι βήματα που λαμβάνουν τα σχολεία για να κρατήσουν τα παιδιά ασφαλή».

Η Jen Psaki είπε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ελπίζει να φτάσει σε ένα «σημείο κανονικότητας για όλους». «Προφανώς, θέλουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου να στρεφόμαστε σε μια εκδοχή κανονικότητας για όλους σωστά», είπε στους δημοσιογράφους. “Όταν δεν στέλνετε στα παιδιά σας σακίδιο με 7 επιπλέον μάσκες, ή δεν προσθέτετε δύο καπέλα για να ζεσταθούν έξω για ένα σνακ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πρέπει να είναι έτσι.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ