Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (13/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (13/12)

Ο θρίαμβος του Νίκου Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ ο οποίος σάρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου και το τι αυτό σηματοδοτεί για το Κίνημα Αλλαγής κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (13/12).

Στα πρωτοσέλιδα και το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε τα προηγούμενα 24ωρα την Ελλάδα αφήνοντας, δυστυχώς, πίσω του μια 55χρονη γυναίκα νεκρή στην Πιερία και αρκετές καταστροφές κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές που ισχύουν από σήμερα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους άνω των 60 για τους οποίους έχουν περάσει επτά μήνες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό και δεν έχουν προχωρήσει στην τρίτη δόση του εμβολιασμού τους.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τον πρωτοφανή ανεμοστρόβιλο που σάρωσε πολιτείες στις ΗΠΑ προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές και τουλάχιστον 93 νεκρούς με την καταμέτρηση να συνεχίζεται.

Στα πρωτοσέλιδα το άνοιγμα της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων γονικών παροχών και δωρεών αλλά και η έναρξη του προγράμματος Εξοικονομώ 2021.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (13/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ