Νίκος Ανδρουλάκης: Γιόρτασε τη νίκη στο αγαπημένο του στέκι στο κέντρο της Αθήνας


Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη «γιορτή» στη Χαριλάου Τρικούπη για τη νίκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, γιόρτασε και στο αγαπημένο του στέκι στο κέντρο της Αθήνας

Μεγάλο ήταν το βράδυ της Κυριακής για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος με ποσοστό 67,88% είναι ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σαρώνοντας τον Γιώργο Παπανδρέου στον β΄ γύρο των εκλογών.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Νίκος Ανδρουλάκης γιόρτασε τη μεγάλη του νίκη αρχικά στη Χαριλάου Τρικούπη όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, συγχαρητήρια και συνθήματα από οπαδούς και φίλους του Κινήματος Αλλαγής.

Τα επινίκια, όμως, είχαν και συνέχεια με τον Νίκο Ανδρουλάκη να πανηγυρίζει τη μεγάλη του νίκη και την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής στο αγαπημένο του στέκι στο κέντρο της Αθήνας, στο μπαρ-εστιατόριο στην οδό Μαντζάρου 3, το οποίο αποτέλεσε «στρατηγείο» του ίδιου και των συνεργατών του όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η υποδοχή του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε με το τραγούδι «Καλημέρα Ήλιε, καλημέρα» με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να μην κρύβει τη χαρά του από τη μεγάλη του νίκη στις εκλογές της Κυριακής μετά τις οποίες είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ