Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον ανακριτή ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Γλυφάδα: O 51χρονος είχε φύγει πριν από περίπου δέκα χρόνια από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία

Ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωί προκειμένου να απολογηθεί ο 51χρονος που σκότωσε στη Γλυφάδα τον σύντροφο της μητέρας του.

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Η βιαιότητα του εγκλήματος του 51χρονου περιγράφεται στην ιατροδικαστική έκθεση, από την οποία προκύπτει ότι ο δράστης, αφού κατάφερε τρεις μαχαιριές στο θύμα, στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα αεροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί εξ επαφής τον 66χρονο στο κεφάλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατάθεσή της η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος έφυγε πριν από περίπου δέκα χρόνια από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία καθώς η επιχείρηση που είχε χρεοκόπησε. Μάλιστα, φέρεται να έχουν εκδοθεί σε βάρος του επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι ετών. Ο δράστης φαίνεται πως θεωρούσε υπεύθυνο για τη χρεοκοπία τον σύντροφο της μητέρας του ο οποίος, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έκανε παρεμβάσεις στα οικονομικά και την εκμεταλλευόταν.

Ωστόσο, πριν δύο μήνες αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και ενοικίασε ένα Airbnb στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πριν ένα μήνα φέρεται να αγόρασε το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι από το κέντρο και να κατέστρωσε το σχέδιο δολοφονίας του συντρόφου της μητέρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here