Κρίση ΗΠΑ: Σχεδόν ένας στους πέντε ενήλικες ζει με ψυχική ασθένεια.


Κρίση ΗΠΑ: Τα σχετικά υψηλά ποσοστά έχουν πρόσφατα αποτελέσει αντικείμενο κυβερνητικού μηνύματος, συμπεριλαμβανομένης της ανησυχίας για τις επιπτώσεις στους νέους. Σε μια συμβουλευτική ειδοποίηση για την ψυχική υγεία, ο αμερικανός χειρουργός στρατηγός Vivek Murthy περιέγραψε τις ανησυχίες για την ψυχική υγεία που επηρεάζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για παράδειγμα, δεδομένα που αφορούν εφήβους ηλικίας μεταξύ 12 και 17 ετών για εκείνους που είχαν ένα μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο τον περασμένο χρόνο, διαπιστώνουν ότι τα ποσοστά έχουν αυξηθεί από 8 τοις εκατό το 2010 σε 16 τοις εκατό, σύμφωνα με στοιχεία από το US Substance Διοίκηση Υπηρεσιών Κατάχρησης και Ψυχικής Υγείας.

Για να υποστηρίξει τη δήλωση, το Telosity από τη Vinaj Ventures, το οποίο είναι ένα ταμείο που επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία και την ευημερία των νέων, έχει αξιολογήσει ορισμένες από τις βασικές τάσεις δεδομένων.

Τα δεδομένα διαπιστώνουν ότι το 71 τοις εκατό των νεαρών ερωτηθέντων πιστεύουν ότι θα επωφεληθούν από τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Σε σχέση με τους γονείς και τους κηδεμόνες, το 85 τοις εκατό είπε ότι τα παιδιά τους θα επωφεληθούν από τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν μια πιεστική ανάγκη για περισσότερες υπηρεσίες σχετικά με την ψυχική υγεία των νέων.

Όσον αφορά ορισμένες από τις κύριες αιτίες για προβλήματα ψυχικής υγείας, οι ερωτηθέντες στην έρευνα κατέταξαν το κοινωνικό άγχος και την εικόνα του σώματος ως τους νούμερο. 1 και 2 παράγοντες που είναι πιο πιθανό να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχική τους υγεία.

Η εξέταση των ποσοστών ψυχικής υγείας των νέων είναι επίσης σημαντική για την πρόβλεψη των κοινωνικών προτύπων συνολικά, καθώς πολλές διαταραχές ψυχικής υγείας εμφανίζονται για πρώτη φορά κατά την εφηβεία. Συνήθεις πηγές άγχους στην εφηβεία είναι το κοινωνικό στρες, η απομόνωση ή η κατάχρηση ουσιών. Υπήρχε επίσης η αίσθηση ότι θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα για την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Για παράδειγμα, το 67 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι πιστεύει πως η εκπαίδευση για την ψυχική υγεία πρέπει να διδάσκεται στο σχολείο.

Θεωρήθηκε ότι αυτό το είδος μάθησης θα πρέπει να περιλαμβάνει την εκμάθηση αντιμετώπισης αυτού του στρες και την αντιμετώπιση του κοινωνικού άγχους.

Όσον αφορά τον χρόνο που πρέπει να αφιερωθεί σε αυτή τη μάθηση, το 80 τοις εκατό πρότεινε 30 λεπτά την εβδομάδα.

Η πλειοψηφία δήλωσε ότι αυτό το είδος εκπαίδευσης θα πρέπει να ενσωματωθεί πολύ πριν οι μαθητές ξεκινήσουν στο γυμνάσιο, ίσως ξεκινώντας από την «προσχολική» φάση (ή το «νηπιαγωγείο»).

Η έρευνα βασίστηκε σε δημοσκόπηση σε πάνω από 1.000 ενήλικες των ΗΠΑ τον Ιούνιο σε όλα τα δημογραφικά στοιχεία σε σχέση με τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις τους για το πώς τα παιδιά σχολικής ηλικίας αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις ψυχικής υγείας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ