Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμες ώρες, τι ανησυχεί τους γιατρούς


Σκληρή μάχη με τον κορονοιό συνεχίζει να δίνει ο Γιώργος Τράγκας με συνεργάτη του να δηλώνει ότι «δεν είναι καλή η κλινική εικόνα του» 

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» έχοντας προσβληθεί με κορονοϊό έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο στενός συνεργάτης του, Πάρης Κουρτζίδης, κάνοντας λόγο για μια κλινική εικόνα που «δεν είναι καλή», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι καλή η κλινική εικόνα, θέλουμε να παραμείνει σταθεροποιημένη για αρκετά 24ωρα, έχουμε αρκετά 24ωρα για να δούμε πού πηγαίνουμε» είπε στο ΟΡΕΝ για τον Γιώργο Τράγκα ο Πάρης Κουρτζίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Γιώργος Τράγκας «δίνει σκληρή μάχη, έχει σταθεροποιηθεί και περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα για να δούμε πού πάμε». Ο κ. Κουρτζίδης απάντησε, μάλιστα, στο ερώτημα ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των γιατρών και απάντησε ότι «μετά από όλες αυτές τις επιπλοκές το σημαντικό είναι να μην υπάρχει υποτροπή στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του».

«Θα πρέπει να έχουμε θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για να μην πάμε σε επόμενα βήματα που δεν ξέρει κανείς μετά τι άλλη επιπλοκή μπορεί να υπάρξει» κατέληξε για τον Γιώργο Τράγκα και την υγεία του ο στενός συνεργάτης του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ