Χριστούγεννα με το Απολλώνιον


Με 55 χρόνια εμπειρίας, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία Αρτοποιϊας, Ζαχαροπλαστικής, Καφέ και Brunch έρχεται να προσφέρει και την περίοδο των εορτών, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μοναδικές γεύσεις μέσα από τα πιο φρέσκα, υγιεινά και γευστικά προϊόντα, φτιαγμένα με τέχνη και κορυφαίας ποιότητας υλικά!

Για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα… ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ! Για Χριστουγεννιάτικα γλυκά φτιαγμένα παραδοσιακά, με τέχνη και πολύ αγάπη, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών, όπως, κλασικά αγαπημένα μελομακάρονα με κανέλα, μέλι, πορτοκάλι και τριμμένο καρύδι. Παραδοσιακούς κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και καβουρδισμένο αμύγδαλο.

Αυθεντικό Ιταλικό αφράτο Panettone με σοκολάτα ή φρούτα. Τραγανές δίπλες με μέλι και καρύδι. «Βασιλόπιτα-Παραδοσιακό Πολίτικο τσουρέκι» με φρέσκο βούτυρο, μαστίχα και μαχλέπι ή «Βασιλόπιτα-Κέηκ» με κομμάτια σοκολάτας και καρύδι.

Και βέβαια σε όλα τα καταστήματα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, σε επιλεγμένα κομβικά σημεία σε όλη την Αττική, μπορείτε να απολαύσετε κορυφαίας ποιότητας καφέ 100% Arabica, φτιαγμένο από επαγγελματίες με πάθος για την τέχνη του καφέ. Καθώς επίσης διάφορα είδη ψωμιού και σφολιάτες, θρεπτικά σάντουιτς με πλούσια γεύση και λαχταριστά γλυκά, χάρη στα πρώτης ποιότητας φρέσκα υλικά!

Γιατί θέλεις ΑΠ’ ΟΛΑ; Θέλεις ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ!

Με νέα εταιρική ταυτότητα που η εταιρεία παρουσίασε πριν λίγους μήνες με αφορμή τα εγκαίνια του νέου flagship store της Γλυφάδας, όπου οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο πλήθος προτάσεων, μεταξύ των οποίων και σερβιριζόμενο brunch, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ προχωράει δυναμικά προς το μέλλον με έμφαση πάντα στην ποιότητα που την ξεχωρίζει.

«ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ. Στην ποιότητα υπερέχουμε!»

(FB/IG):/apollonion.official #BakingHappyMoments


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ