Αλεξανδρούπολη: Ο 30χρονος συζυγοκτόνος προφυλακίστηκε και μετά ζήτησε συγγνώμη


Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη γυναίκα του, στην Αλεξανδρούπολη, άλλαξε υπερασπιστική γραμμή.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά το πέρας της απολογίας του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν, ο 30χρονος, συζυγοκτόνος , που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη γυναίκα του, στην Αλεξανδρούπολη.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μετανιωμένος ζήτησε συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, στην σύζυγό του, αλλά και στην οικογενεία της.

Η γυναίκα στις 5 Δεκεμβρίου είχε παρουσιαστεί στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον άντρα της υποστηρίζοντας πως έπεσε από την σκάλα.

Τελικά όπως αποδείχθηκε από καμία σκάλα δεν είχε πέσει αλλά αντίθετα είχε χτυπηθεί άγρια από τον σύζυγό της. Όπως προκύπτει μάλιστα από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η υπόθεση του ξυλοδαρμού αποκαλύφθηκε έπειτα από την πρωτοβουλία των γονέων του θύματος να απευθυνθούν στις Αρχές και να ζητήσουν να διερευνήσουν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα της.

Ειδικότερα, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στις 8 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες δηλαδή μετά την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο, οι γονείς της πέρασαν την πόρτα της Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη αποκαλύπτοντας τα όσα βίωνε η γυναίκα στα χέρια του συζύγου της. Οι γονείς ζήτησαν από τους αστυνομικούς να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η γυναίκα.

Τότε ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έγινε έρευνα από την οποία προέκυψε πως τα τραύματα που έφερε η 29χρονη – είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος- είναι συμβατά με ξυλοδαρμό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ