Δολοφονία σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησε τρεις φορές για τα… μάτια ενός άνδρα


Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, νεκρή η 55χρονη που δέχθηκε πυροβολισμούς σήμερα το πρωί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης και κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο – Τι αναφέρει για το περιστατικό ο  πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος

Για τα «μάτια» ενός άνδρα, φέρεται να έχασε τη ζωή της, μια γυναίκα, η οποία δέχτηκε τρεις πυροβολισμός από άλλη γυναίκα, το πρωί της Δευτέρας μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη, 55χρονη Ρομά από τα Τρίκαλα, δέχτηκε δύο σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και μία στην ωμοπλάτη από κοντόκανη καραμπίνα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος ανέφερε πως, «η Νέα Μάδυτος είναι ένα προσφυγικό χωριό, που κατοικείται από φιλήσυχους ανθρώπους. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν συμβεί ξανά τέτοια περιστατικά. Πριν από δύο χρόνια εγκαταστάθηκαν στο χωρίο δύο οικογένειες Ρομά. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα, πως μια γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, από άλλη γυναίκα. Η αιματηρή συμπλοκή, φέρεται να έγινε για έναν άνδρα ο οποίος, πιθανότατα σχετίζεται και με τις δύο γυναίκες. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγα λεπτά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της», ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ