Γλυφάδα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος δράστης – «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα», δήλωσε


Γλυφάδα: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα», είπε ο άνδρας που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 51χρονος που σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του την περασμένη εβδομάδα στη Γλυφάδα.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος στην ανακρίτρια, ομολόγησε το έγκλημά του ενώ με δήλωσή προς τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε αμετανόητος: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή».

Η βιαιότητα του εγκλήματος του 51χρονου περιγράφεται στην ιατροδικαστική έκθεση, από την οποία προκύπτει ότι ο δράστης, αφού κατάφερε τρεις μαχαιριές στο θύμα, στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα αεροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί εξ επαφής τον 66χρονο στο κεφάλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατάθεσή της η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος έφυγε πριν από περίπου δέκα χρόνια από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία καθώς η επιχείρηση που είχε χρεοκόπησε. Μάλιστα, φέρεται να έχουν εκδοθεί σε βάρος του επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι ετών. Ο δράστης φαίνεται πως θεωρούσε υπεύθυνο για τη χρεοκοπία τον σύντροφο της μητέρας του ο οποίος, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έκανε παρεμβάσεις στα οικονομικά και την εκμεταλλευόταν.

Ωστόσο, πριν δύο μήνες αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και ενοικίασε ένα Airbnb στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πριν ένα μήνα φέρεται να αγόρασε το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι από το κέντρο και να κατέστρωσε το σχέδιο δολοφονίας του συντρόφου της μητέρας του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ