Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παρελθόν από τους «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες για «revenge porn» [vid]


Παρελθόν από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», αλλά και το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1  αποτελεί από σήμερα (13/12) ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Τη διακοπή της συνεργασίας ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στις 20:00 στον τηλεοπτικό αέρα κατά την έναρξη της εκπομπής. Ειδικότερα, ο συμπαρουσιαστής ανέφερε: «Είναι μία πάρα πολύ παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια ιστορία που είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά, και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα το πω. Σήμερα ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ, και δεν θα είναι εδώ από εδώ και πέρα», είπε ο Αντώνης Κανάκης και συμπλήρωσε:

«Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπήκε στην διαδικασία να μας ενημερώσει. Έμμεσα μας αφορά (…) Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει κάτι τέτοιο, από εκείνη την στιγμή είμαστε σε μία θέση που πρώτα από όλα θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα και όσα βίωσε». «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για μας το θέμα είναι πρώτα από όλα ηθικό και ανθρώπινο και νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με τον Στάθη και νιώθουμε προδομένοι». 

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις Κανάκη:

Τι οδήγησε στην απομάκρυνση του παρουσιαστή από το κανάλι και την εκπομπή

Όλα ξεκίνησαν μέσα από μία δημοσίευση στο Instagram που έκανε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, η οποία στην συνέχεια αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό». Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο πρώτος διατηρεί εξοχική κατοικία. Οι δυο τους είχαν σχέση για 2 χρόνια, σύμφωνα με την ανάρτηση.

Όταν χώρισαν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε 3 βίντεο και 300 φωτογραφίες της, χωρίς την συγκατάθεσή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Εάν και η γυναίκα ζήτησε από τον παρουσιαστή να κατεβάσει το υλικό, ο ίδιος δεν το έκανε, με αποτέλεσμα εκείνη να κινηθεί νομικά. Όταν κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος την προσέγγισε ξανά, ζητώντας της να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί, αναφέρει η ανάρτηση. Λίγες ημέρες αργότερα, και αφού εκείνη δέχτηκε την πρότασή του να τα βρουν εξωδικαστικά, ο παρουσιαστής της είπε είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα και έκοψε μαζί της κάθε επικοινωνία.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δημοσίευση:

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», αναφέρει η ανάρτηση, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ