GNTM 14/12: Η τελική τριάδα συναγωνίζεται στο πρώτο μέρος του τελικού [trailer]


Ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model είναι εδώ! Μετά από την χτεσινή αποχώρηση της Ειρήνης, που δεν κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα, οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι ακονίζουν ήδη τα νύχια τους.

Ο Κωνσταντίνος, η Όλγα και η Κυβέλη πρόκειται να διεκδικήσουν τη θέση της κορυφής, κερδίζοντας τα εντυπωσιακά έπαθλα του GNTM και ξεκινώντας μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο μόντελινγκ. Η φιλία του Κωνσταντίνου με την Όλγα θα επηρεαστεί από τον ανταγωνισμό, όπως συνέβη με την Ειρήνη; Η Κυβέλη θα συνεχίσει να παραμένει ανεπηρέαστη από την έλλειψη παρέας μέσα στο σπίτι;

GNTM 14/12: Ο μεγάλος τελικός ξεκινά απόψε

Απόψε ξεκινά ο μεγάλος τελικός και οι τρεις φιναλίστ είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας την κορυφή. Η Κυβέλη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα τελευταία σετ, δείχνοντας ότι επιτέλους έχει βρει τον εαυτό της και μπορεί με αξιώσεις να στεφθεί νικήτρια του φετινού GNTM. Ο Κωνσταντίνος έχει εμπειρία στο vogue και αυτό του δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Τέλος, η Όλγα έχει δείξει πως παλεύει γι’ αυτό που θέλει να επιτύχει. Επομένως, και τα τρία μοντέλα είναι εξίσου ικανά να διεκδικήσουν τη νίκη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ