Κορονοϊός: Εκτός σχολείου καθηγητής στη Θεσσαλονίκη – Δεν προσκόμιζε τα πιστοποιητικά

Κορονοϊός: Εκτός εκπαιδευτικής κοινότητας βρέθηκε καθηγητής αρνητής σε γυμνάσιο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, ο εν λόγω καθηγητής προχωρούσε σε αντιεπιστημονικά κηρύγματα μέσα στην τάξη κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής δεν είχε δηλωθεί στην πλατφόρμα edupass, όπου γίνονται οι δηλώσεις παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία σε δημόσιες δομές με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test.

Αν και είχε νοσήσει με κορονοϊό αρνιόταν να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα. «Εδώ και δύο μήνες ο συγκεκριμένος καθηγητής δεν κάνει μάθημα στο σχολείο με αποτέλεσμα οι ώρες του να είναι κενές και τα παιδιά να μην κάνουν μάθημα. Πριν δύο ημέρες απομακρύνθηκε τελείως από το σχολείο», ανέφερε μιλώντας στο τοπικό μέσο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Χαράλαμπος Τσεκούρας.

Όπως τονίζει ο ίδιος για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. «Περιμένουμε την αντικατάσταση του συγκεκριμένου καθηγητή γιατί οι ώρες είναι κενές», σημειώνει ο κ. Τσεκούρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here