Καιρός τώρα: Δείτε LIVE πού χιονίζει σε όλη την Ελλάδα


Καιρός: Έντονα φαινόμενα από την Ήπειρο μέχρι την Εύβοια και από τη δυτική Μακεδονία μέχρι την Πάρνηθα και τα βουνά της Πελοποννήσου – Δείτε πού χιονίζει

Χριστούγεννα χωρίς χιόνι… δεν γίνεται! Ακόμα και στην Αττική, που είναι αλήθεια πως τα περισσότερα Χριστούγεννα είναι χωρίς χιόνι, βλέπουμε την Πάρνηθα να ντύνεται στα… λευκά!

Η κακοκαιρία που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας χαρακτηρίζεται από έντονες βροχές και χιονοπτώσεις. Από την Ήπειρο μέχρι την Εύβοια και από τη δυτική Μακεδονία μέχρι την Πάρνηθα και τα βουνά της Πελοποννήσου, το τοπίο είναι λευκό, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν έντονα φαινόμενα μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Υποχώρηση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ από το Σαββατοκύριακο έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρρεάσει Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, ολόκληρη τη Στερεά και τη μισή Πελοπόννησο.

Δείτε LIVE εικόνα πού χιονίζει σε όλη την Ελλάδα

Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα παρατηρούνται σήμερα το πρωί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι οποίες θα εξασθενήσουν σταδιακά μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι τοπικές βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο που επίσης σημειώνονται στην Αν. Θεσσαλία, στην Αν. Στερεά και στα νησιά του Αιγαίου, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης και κατά διαστήματα στα κεντρικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα (ιδίως σε Αν. Θεσσαλία και Εύβοια).

Δεν αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων στο Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ