Δικηγόρος κλήθηκε ως ύποπτος για τον θάνατο 54χρονης στον Ευαγγελισμό


Εξηγήσεις ως ύποπτος κλήθηκε να δώσει ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης, στο πλαίσιο της μεγάλης εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για το θάνατο 54χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο δικηγόρος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό, ενώ αντιμετωπίζει και το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων έχει κληθεί σε ανωμοτί εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Η έρευνα, την οποία χειρίζεται ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, τρέχει με γοργούς ρυθμούς, καθώς έχουν κληθεί και έχουν ήδη καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρες που επιβεβαιώνουν τόσο την άρνηση της ασθενούς να διασωληνωθεί, όσο και τις νουθεσίες του δικηγόρου προκειμένου να μην δεχθεί τη διασωλήνωση.

Μάλιστα, σε μηνύματα που φέρονται να αντάλλαξαν, όταν η ασθενής έγραφε πως έχει οξυγόνο 84, ο δικηγόρος ρωτούσε «το βλέπεις εσύ ή σου το λένε;», ενώ σε άρθρο του σε εφημερίδα έγραφε: «Μίλησα με την Αντιγόνη. Το οξυγόνο την καίει, δέχεται συνεχές bullying για τη διασωλήνωση. Για τις εξετάσεις της ούτε λόγος. Προφανώς, «δεν έχουν σημασία αυτά», άλλωστε η Αντιγόνη και ο Αλέξανδρος δεν είναι γιατροί για να καταλάβουν… Σημασία έχει να διασωληνωθεί. Όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα. Λοιπόν, ακούστε με καλά, εκεί στον Ευαγγελισμό. Είναι προφανές ότι αν η Αντιγόνη έπρεπε να διασωληνωθεί για να σωθεί, θα την είχατε ήδη διασωληνώσει, αντί να πιάνετε κουβέντα, λες και το πρόβλημα είναι αν θα φάει κρέας ή ψάρι, και θα είχε πεθάνει, αν έπρεπε να διασωληνωθεί και δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα».

Μήνυση στον εισαγγελέα

Ο ίδιος ο δικηγόρος σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υποστηρίζει ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του εισαγγελέα για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, θα υποβάλει αίτηση εξαίρεσης εναντίον του και πειθαρχική αναφορά εναντίον στη Γραμματεία της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου. Την ίδια στιγμή, κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή προσφυγή κατά του κλητήριου θεσπίσματος με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη στις 14 Ιανουαρίου 2022 στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Καλείται και ο σύζυγος της 54χρονης

Ο προβολέας της έρευνας, είχε πέσει πάνω και στον σύζυγο της 54χρονης γυναίκας. Μάλιστα, όταν εκείνη καλούσε σε βοήθεια μέσω social media προκειμένου να μη διασωληνωθεί, ο σύζυγός της ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους ότι ζήτησε τη βοήθεια του δικηγόρου, γνωστού για τη δράση του στο κίνημα κατά των εμβολίων. «Έχουμε επικοινωνήσει ήδη με τον δικηγόρο» σημείωνε, ενώ κάποιες ημέρες νωρίτερα έγραφε: «Όταν κάποιος δηλώνει «Εγώ είμαι με τους ειδικούς» και κάνει το «μπόλι» γι’ αυτόν τον λόγο, παρακαλώ πολύ να πάρει μερικές βαθιές ανάσες και να ρίξει πάνω του ένα κουβά με παγωμένο νερό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ