Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (15/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (15/12)

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ με την πρώτη ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, τα μηνύματα που έστειλε και η επιλογή του Μιχάλη Κατρίνη ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (15/12).

Στα πρωτοσέλιδα και η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις νέες καταγγελίες σε βάρος του για παρεχνολήσεις γυναικών, τη συγγνώμη που ζήτησε ο ίδιος μετά τον σάλο και τη νέα τοποθέτηση των «Ράδιο Αρβύλα».

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τη δολοφονία της 55χρονης στη Θεσσαλονίκη δράστης της οποίας αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώην σύζυγός της και όχι μια άλλη γυναίκα όπως είχε αρχικά διαφανεί.

Στα πρωτοσέλιδα και η αγωνία όλου του πλανήτη για την μετάλλαξη Όμικρον την ώρα που στην Ελλάδα καταγράφηκε αρνητικό ρεκόρ 130 θανάτων από κορονοϊό σε ένα 24ωρο και ενώ ξεκινά ο εμβολιασμός των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών με τη Μαρία Θεοδωρίδου και τη Βάνα Παπαευαγγέλου να δίνουν διευκρινίσεις σε ερωτήματα γονέων.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Εύβοια αλλά και στα μηνύματα που έστειλε η Ελλάδα στην Ισπανία δια του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (15/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ