ΗΠΑ Κολέγια: Ετοιμάζονται να επιβάλουν αυστηρότερες εντολές για ενισχυτές εμβολίων covid και συγκεντρώσεις


ΗΠΑ Κολέγια: Τα δύο φιλελεύθερα εξέχοντα πανεπιστήμια Cornell και George Washington θεσπίζουν αυστηρούς νέους κανόνες για τον κορωνοϊό Δημοσιογράφος του Campus Reform για τις «δρακόντειες» πολιτικές των κολεγίων για την COVID: «Το κράτος παρακολούθησης ριζώνει» Η Ophelie Jacobson προειδοποίησε ότι οι επεμβατικές πολιτικές αφορούν περισσότερο τον έλεγχο παρά την ασφάλεια, καθώς οι μαθητές χάνουν την ιδιωτική ζωή σε ολόκληρο το έθνος. Δύο εξέχοντα φιλελεύθερα κολέγια πρόκειται να επιβάλουν νέες εντολές για φοιτητές και καθηγητές σχετικά με ενισχυτικές βολές COVID-19 και συγκεντρώσεις έξω από την τάξη.

Το Πανεπιστήμιο George Washington, στην Ουάσιγκτον, DC, θα απαιτήσει μια αναμνηστική δόση εμβολιασμού COVID-19 για όλους τους επιλέξιμους φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό σε “πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις που λειτουργούν” από την 1η Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με το GW COVID- 19 ταμπλό.

Όσοι δεν υποβάλλουν τεκμηρίωση μέχρι εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να κάνουν εβδομαδιαίες δοκιμές και να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο μέχρι να συμμορφωθούν με την εντολή.

Ωστόσο, οι φοιτητές που δεν προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για ενίσχυση έως τις 15 Μαρτίου δεν θα έχουν δικαίωμα εγγραφής για το θερινό ή το χειμερινό εξάμηνο. Το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό που δεν έχουν λάβει αναμνηστική βολή μέχρι την ίδια στιγμή θα λάβουν ένα “προειδοποιητικό μήνυμα” και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν περαιτέρω “δράσεις απασχόλησης”.

Οι “καλής πίστης” θρησκευτικές και ιατρικές εξαιρέσεις γίνονται δεκτές, αλλά πρέπει να ανεβαίνουν και να τεκμηριώνονται σωστά στις αντίστοιχες διαδικτυακές πύλες καθηγητών ή φοιτητών. Θα επιβάλλονται εβδομαδιαίες δοκιμές για όσους έχουν εξαίρεση.

Το κολεγιακό ποδόσφαιρο βοηθά την Αμερική να επιστρέψει στο κανονικό

Εν τω μεταξύ, η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Cornell main Ithaca στη Νέα Υόρκη, ακύρωσε όλες τις φοιτητικές συγκεντρώσεις, επίσημες και ανεπίσημες, ως απάντηση στην επιβεβαίωση της ανίχνευσης της παραλλαγής όμικρον στην κοινότητα του κολεγίου.

Αυτός ο κανόνας ισχύει για όλους τους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε μεταπτυχιακό και επαγγελματικό επίπεδο, και περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκδηλώσεις με μέλη της τοπικής κοινότητας, σύμφωνα με μια ανάρτηση στον ιστότοπο της 11ης Δεκεμβρίου από το κολέγιο.

Ωστόσο, καθώς το Cornell φτάνει στο τέλος του εξαμήνου, η ανάρτηση, η οποία στάλθηκε επίσης μέσω email στους φοιτητές, δείχνει ότι οι τελικές εξετάσεις θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί «καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία μετάδοσης ιού στην τάξη».

Σε ξεχωριστό τμήμα της επιστολής, το σχολείο σημειώνει ότι η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων COVID-19 έχουν συνδεθεί με κοινωνικές συγκεντρώσεις όπου η κάλυψη και τα «άλλα μέτρα δημόσιας υγείας» δεν τηρήθηκαν σωστά.

«Το να εμβολιαζόμαστε, ακόμη και με αναμνηστικό εμβόλιο, δεν είναι άδεια για να απογοητεύσουμε τους φρουρούς μας», προειδοποίησε το σχολείο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ