Σε «κλοιό» οι αντιεμβολιστές: Κλήση σε εξηγήσεις για «συνήγορο» των αρνητών – Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα γνωστός δικηγόρος

Σε εξηγήσεις καλούν οι εισαγγελικές αρχές της Αθήνας γνωστό αντιεμβολιαστή δικηγόρο με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Η κλήση αφορά στην περίπτωση 54χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όπως φαίνεται ο δικηγόρος αλλά και ο σύζυγος της, την προέτρεψαν να αρνηθεί ιατρικές υπηρεσίες και διασωλήνωση.

Ο εισαγγελέας κάλεσε τον αρνητή δικηγόρο να δώσει εξηγήσεις, για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό. Επιπλέον και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Ως φυσικός αυτουργός έχει κληθεί σε εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος είναι ήδη κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε προσφυγή στην Εισαγγελία ζητώντας να μην δικαστεί για αυτό το αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσφυγή του φέρεται να επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που τον έφεραν σε θέση κατηγορουμένου. Ενώ κάνει λόγο… για σχέδιο εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά Covid19.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here