Κοζάνη: Ψαράς έβγαλε κυπρίνο για ρεκόρ από τη λίμνη Πολυφύτου

Κοζάνη: Εντυπωσιακή ήταν η «επίδοση» ενός ψαρά στη λίμνη Πολυφύτου

Με ένα ψάρι για ρεκόρ τελείωσε την προσπάθειά του ένας ψαράς στη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη με τη φωτογραφία που ανήρτησε να αποτυπώνει το μέγεθος της επιτυχίας του.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Απιδόπουλος από την Πτολεμαΐδα έβγαλε από τη λίμνη έναν κυπρίνο 24,3 κιλών για τον οποίο έγραψε ότι «κατέρριψα το ατομικό μου ρεκόρ μετά από 2,5 χρόνια!».

Σύμφωνα με τον ίδιο το συγκεκριμένο ψάρι «αποτελεί πιθανότατα και ρεκόρ της λίμνης Πολυφύτου». «Τα συναισθήματα πολλά αλλά αυτά που επικρατούν είναι χαρά και δικαίωση. Δικαίωση ενός αγώνα υπομονής και επιμονής, ψάχνοντας ψάρια ‘τρόπαια’ σε διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδας ανεξαρτήτως καιρού, μήνα, ημέρας, υποχρεώσεων, χρημάτων, παρέας κλπ. Χαρά που υπάρχουν ακόμα τέτοια κήτη στις εξαιρετικά ταλαιπωρημένες λίμνες μας και κατάφερα να πιάσω ένα σαν κι αυτό, να το βγάλω στην στεριά, να το σηκώσω στα χέρια μου και να φωτογραφηθώ μαζί του!» πρόσθεσε ο κ. Απιδόπουλος.

Ο ψαράς από την Πτολεμαΐδα ευχαρίστησε, τέλος, την οικογένεια του «για την στήριξη και την πίστη τους σε μένα και κυρίως την σύζυγό μου Γιάννα για την ανεξάντλητη υπομονή και κατανόηση που δείχνει τόσα χρόνια ώστε να κάνω το αγαπημένο μου χόμπι, το Carp Fishing».

H εντυπωσιακή ψαριά του Πέτρου Απιδόπουλου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here