Σεξ στοματικό: Γιατί είναι μαγικός ο αριθμός 69 και πώς επηρεάζει την σεξουαλική σας ζωή;


Όπως απεικονίζεται σε εικόνες, η στάση 69 επιτρέπει σε δύο άτομα να επιδίδονται σε στοματικό σεξ ταυτόχρονα. Αυτή η στάση ονομάζεται 69 αφού τα άτομα μοιάζουν με τον αριθμό 69 ενώ την εκτελούν. Άτομα οποιουδήποτε σεξουαλικού προσανατολισμού ή φύλου μπορούν να επιδοθούν σε αυτή την στάση, που απαιτεί συντονισμό και εγγυάται αμοιβαία ευχαρίστηση. Αντί ο ένας σύντροφος να δίνει ευχαρίστηση και ο άλλος να τη λαμβάνει. Η στάση χρησιμοποιείται συνήθως στα προκαταρκτικά επειδή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να διεγερθούν ταυτόχρονα. Και οι δύο σύντροφοι μπορούν επίσης να επιτύχουν οργασμό σε αυτή την στάση.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το 69

  • Η στάση 69 ανακαλύφθηκε και ονομάστηκε έτσι από τους Γάλλους τη δεκαετία του 1790.
  • Το γαλλικό όνομα για αυτή τη θέση είναι Soixante-Neuf (που σημαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα)
  • Το Κάμα Σούτρα αναφέρει επίσης τη στάση 69. Ωστόσο, στο βιβλίο, ονομάζεται «συνέδριο με ένα κοράκι».
  • Αυτή η θέση μπορεί να είναι άβολη για σημαντικές διαφορές ύψους.

Γιατί να δοκιμάσετε αυτή την στάση;

  • Είναι μια από τις λίγες στάσεις στοματικού σεξ που επιτρέπουν αμοιβαία ικανοποίηση. Επιπλέον, η καινοτομία του να λαμβάνετε χαρά από τον σύντροφό σας ενώ προσπαθείτε να τον ευχαριστήσετε αξίζει τον κόπο.
  • Ενώ ορισμένα άτομα πιστεύουν ότι η θέση 69 δεν είναι σαφώς αισθησιακή, αυτό δεν είναι αλήθεια. Εάν και οι δύο σύντροφοι επικεντρωθούν στο πώς νιώθετε όταν να σας αγγίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και ξέρουν τι ανάβει το άλλο άτομο, αυτή η στάση μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική.
  • Μπορεί να βελτιώσει τον συντονισμό και την εμπιστοσύνη: Είναι μια σχετικά απαιτητική θέση για να σπάσει κανείς και απαιτεί από τους δύο συντρόφους να κατανοούν ο ένας τον άλλον και να συνεργάζονται.
  • Εάν τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται βαρετά και προβλέψιμα στην κρεβατοκάμαρα, η στάση 69 μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανανεώσετε την σχέση σας και να φέρετε ενθουσιασμό στη σεξουαλική σας ζωή!
  • Υπάρχουν φορές που εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να μην έχετε πρόχειρα προφυλακτικά. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την στάση 69 για να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας χωρίς να ανησυχείτε για κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (τα ΣΜΝ όμως ακόμη υπάρχουν ως κίνδυνος!)

Συμπέρασμα

Πολλά έχουν ειπωθεί για την στάση 69, και μερικές από τις ερωτήσεις προέρχονται από απειρία, άγχος ή από την προβολή εικόνων αυτής της σεξουαλικής στάσης στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μια στάση όπως το 69 μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στη σεξουαλική σας ζωή. Αλλά η λήψη ορισμένων προφυλάξεων είναι ζωτικής σημασίας για να απολαύσετε τη στάση. Διατηρήστε την υγιεινή σας, χρησιμοποιήστε προφυλακτικό και θυμηθείτε να κάνετε τον σύντροφό σας να αισθάνεται άνετα πάνω από οτιδήποτε άλλο. Οπότε, δοκιμάστε το αν το θέλετε και δείτε αν λειτουργεί για εσάς και τον σύντροφό σας!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ