Τραγωδία στην Αυστραλία: Δύο παιδιά νεκρά όταν ο άνεμος σήκωσε στον αέρα φουσκωτό κάστρο


Θλίψη στην Αυστραλία από τον θάνατο των δύο μικρών παιδιών

Τραγωδία τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) στην Αυστραλία με δύο παιδιά να χάνουν τη ζωή τους όταν το φουσκωτό κάστρο στο οποίο έπαιζαν σε δημοτικό σχολείο κυριολεκτικά σηκώθηκε στον αέρα από μια ριπή ανέμου.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τα δύο παιδιά έπεσαν από ύψος 10 μέτρων όταν το φουσκωτό κάστρο σηκώθηκε στον αέρα ενώ αρκετά είναι και τα παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγωδία στην Αυστραλία σημειώθηκε στο πάρτι που είχε διοργανωθεί στο δημοτικό σχολείο για την τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Δυστυχώς δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από ένα περιστατικό στο δημοτικό σχολείο στο Χίλκρεστ. Ψυχολόγοι συμπαρίστανται στις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από το περιστατικό. Μια ριπή ανέμου σήκωσε στον αέρα το φουσκωτό κάστρο. Αρκετά παιδιά έπεσαν από ύψος 10 μέτρων» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μαθητής του σχολείου είπε ότι μέσα στο φουσκωτό κάστρο την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας να δηλώνει συγκλονισμένος από το δυστύχημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ