Γιώργος Τράγκας: Σήμερα στην Κηφισιά η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας


Γιώργος Τράγκας: Σήμερα (16.12), στις 13:00 θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Τράγκας έχασε τη μάχη για τη ζωή και «έφυγε» στα 72 του χρόνια. Ο γνωστός δημοσιογράφος, εκδότης, ραδιοφωνικός παραγωγός και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο «Σωτηρία», σε κλίνη ΜΕΘ, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό.

Μετά την απώλειά του γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, αρκετά από τα οποία ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και της συνωμοσιολογίας. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράφουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος κόλλησε τον κορoνοϊό επειδή έκανε παρέα με ανεμβολίαστους δημοσιογράφους οι οποίοι δήθεν τον παρέσυραν σε επικίνδυνες ατραπούς. Το Newsbomb.gr εξήγησε και ξεκαθάρισε την αλήθεια για το πώς νόσησε από κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας.

Την Πέμπτη συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα, στην Κηφισιά. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη 1 μετά το μεσημέρι στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. «Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.» έχει αναφέρει ο στενός του συνεργάτης, Πάρις Κουρυτζίδης για την επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα.

«Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ. να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος)» εξήγησε σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ