Τρίκαλα: Φραστική επίθεση μαθητών σε ιερείς – Κλήθηκε η Αστυνομία


Φραστική επίθεση από μαθητές δέχτηκαν ιερείς το βράδυ της Τετάρτης στα Τρίκαλα

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/12) στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων όταν δυο κληρικοί της Μητροπόλεως δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice το επεισόδιο σημειώθηκε όταν διερχόμενοι κάτω από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης οι δυο κληρικοί, δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου της Πάτρας οι οποίοι φιλοξενούνται στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και οι οποίοι εκείνη την ώρα ήταν στα μπαλκόνια τους.

Αμέσως οι κληρικοί κάλεσαν την Αστυνομία στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν για εξύβριση των Θείων από τους μαθητές. Εισήλθαν δε στο ξενοδοχείο και ζήτησαν τα στοιχεία των μαθητών. Ενημερώθηκαν αμέσως οι συνοδοί καθηγητές τους οι οποίοι ζήτησαν αμέσως συγγνώμη για τις ενέργειες των μαθητών. Μάλιστα, οι μαθητές μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα έδειχναν μετανιωμένοι.

Οι δυο κληρικοί δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, ωστόσο υπογράμμισαν με τη στάση και τις ενέργειές τους το καταδικαστέο της πράξης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ