ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να πάρει θέση για την παρακρατική λειτουργία επί των ημερών της διακυβέρνησης του


Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις νέες αποκαλύψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σχετικά με συσκέψεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με εισαγγελείς για δικαστικές υποθέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Πολάκης αποκάλυψε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι επί διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα, συμμετείχε σε συσκέψεις μαζί με τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και εισαγγελείς για το πώς θα “δέσουν” την σύζυγο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και alter ego του κ. Τσίπρα αποκαλύπτει μια παρακρατική λειτουργία σαν να πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό. Δείχνει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβανόταν και πώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη λειτουργία της δημοκρατίας, καθώς και τι ακριβώς εννοεί ο κ. Τσίπρας με τον “έλεγχο των αρμών της εξουσίας”.

Πώς είναι δυνατόν εισαγγελείς να συσκέπτονται για υποθέσεις που απασχολούν τη δικαιοσύνη με υπουργούς;

Μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ συνέβησαν αυτά στη χώρα, όπως η περίφημη επίσκεψη του κ. Δ. Τζανακόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (Φεβρουάριος 2018), και χθες το alter ego του κ. Τσίπρα, ο κ. Πολάκης μας είπε ωμά ότι θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια.

Όσα λέει ο κ. Πολάκης αποκαλύπτουν την ολοκληρωτική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ και την διαρκή προσπάθεια να χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη για τους πολιτικούς του στόχους. Ο κ. Κοντονής καλείται να απαντήσει για όσα αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Ο κ. Τσίπρας καλείται επίσης να πάρει θέση για την παρακρατική λειτουργία επί των ημερών της διακυβέρνησής του.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ