Ιαπωνία: Ένας ηλικιωμένος πίσω από τη φονική πυρκαγιά – Έκαψε ζωντανούς 27 ανθρώπους


Ιαπωνία: Μαζική δολοφονία 27 ατόμων, με δράστη έναν ηλικιωμένο.

Σοκ στην Ιαπωνία, καθώς ένας ηλικιωμένος είναι ο δράστης πίσω από τη φωτιά σε ψυχιατρείο με τραγικό απολογισμό 27 νεκρών!

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, που επικαλέστηκε πηγές προσκείμενες στην Αστυνομία, η υπόθεση αφορά εμπρησμό και όχι μια τυχαία φωτιά. Η εφημερίδα Yomiuri, ανέφερε πως ο άνδρας μετέφερε σακούλα με εύφλεκτο υγρό μέσα στην κλινική και στη συνέχεια, αφού την άδειασε, έβαλε φωτιά.

«Είκοσι επτά άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση καρδιοπνευμονικής ανακοπής», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος, χρησιμοποιώντας την ορολογία των ιαπωνικών αρχών όταν αναφέρονται σε θανάτους που ακόμη δεν έχουν διαπιστωθεί επίσημα, από ιατρό ή ιατροδικαστικό.

Η φωτιά ξέσπασε στις 10:18 το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ιαπωνίας) στον τέταρτο όροφο του κτηρίου με 70 πυροσβεστικά οχήματα να σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στο κτήριο που βρίσκεται σε μια εμπορική περιοχή της Οσάκα κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό μετά από μισή ώρα.

«Υπήρχε αρκετός καπνός και έντονη μυρωδιά καμένου» είπε αυτόπτης μάρτυρας της φωτιάς στο κανάλι NHK. «Κοίταξα έξω και είδα μια πορτοκαλί φλόγα να βγαίνει από τον τέταρτο όροφο του κτηρίου με μια γυναίκα να βρίσκεται στον έκτο όροφο και να ζητάει βοήθεια από τον έκτο όροφο» περιέγραψε μια 36χρονη εργαζόμενη στη γειτονιά της Οσάκα στην οποία βρίσκεται το κτήριο στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ