Αλέξης Τσίπρας: Πτωχεύσατε ηθικά κ. Μητσοτάκη, τα νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2022

«Κύριε Μητσοτάκη, δυστυχώς επτωχεύσατε ηθικά» τόνισε κατά την έναρξη της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό του 2022 ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το μεγάλο πρόβλημά σας δεν είναι μόνο ότι το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε ανεπαρκές και οι άριστοι απεδείχθησαν άχρηστοι, η κυβέρνησή σας και εσύ προσωπικά επιχειρήσατε να κερδοσκοπήσετε πολιτικά και προσωπικά», τόνισε αρχικά ο κ. Τσίπρας.

«Το πιο μεγάλο σας πρόβλημα είναι ότι την ώρα της κρίσης επιχειρήσατε να κερδοσκοπήσετε πολιτικά και κοινωνικά και αυτό είναι ανήθικο όταν γίνεται την ώρα της τραγωδίας. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και ηθικά έκπτωτος»

Στήσατε έναν ψεύτικο θρίαμβο κι αυτό είναι ανήθικο όταν γίνεται την ώρα της τραγωδίας. Η πραγματικότητα πάντοτε είναι πιο ισχυρή από την εικόνα που αναπαράγουν τα πληρωμένα Μέσα.

Τα νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια, οι εργαζόμενοι στενάζουν με μισθούς φτώχειας, οι έμποροι είναι σε αδιέξοδο. Επιμένετε σε αποτυχημένες οικονομικές συνταγές, στο μοντέλο που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους μικρομεσαίους φτωχούς, τους φτωχούς φτωχότερους.

Πού βρίσκεστε κε Μητσοτάκη πολιτικά και ιδεολογικά σε έναν κόσμο που αλλάζει; Το μόνο που κάνετε με συνέπεια είναι συμφωνίες με ιδιωτικά συμφέροντα.

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ