Επεισόδια και συγκρούσεις χούλιγκαν στη Θεσπρωτία – Νέο βίντεο με άγριο ξύλο και τραυματισμούς


Οπαδικά φαίνεται πως ήταν τα αίτια των επεισοδίων που συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα σε περιοχές της Θεσπρωτίας

Τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής (17.12) στο Γαρδίκι της Θεσπρωτίας, φαίνεται πως έκρυβαν από πίσω οπαδικά αίτια. Στις συγκρούσεις που έγιναν έξω από νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε γνωστός τράπερ, υπήρξε μεγάλη ένταση και αγριότητα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ατόμων.

Συγκεκριμένα, έξι άτομα διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς ενώ δυο από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για περαιτέρω ιατρική βοήθεια, χωρίς ωστόσο να διατρέχουν κίνδυνο. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 15 προσαγωγές, ενώ από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter κι έχει αναρτηθεί από γνωστή σελίδα του οπαδικού χώρου, φαίνεται να ξετυλίγεται το κουβάρι των επεισοδίων.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην περιγραφή του βίντεο με τις βίαιες συγκρούσεις, η επίθεση αφορούσε την ανοικτή κόντρα που έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με αυτούς του Ολυμπιακού στην περιοχή και μάλιστα τονίζεται πως επρόκειτο για τη… ρεβάνς αντίστοιχης επίθεσης που είχε γίνει προ ημερών στην Άρτα.

Δείτε το βίντεο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ