Σέρρες: Γέννησε η πρώτη έγκυος με τα μονοκλωνικά αντισώματα – Υγιείς μητέρα και νεογνό


Με θετικό πρόσημο τελείωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών η περιπέτεια της πρώτης εγκύου που της χορηγήθηκαν μονοκλωνικά αντισώματα στο τρίτο τρίμηνο της κύησής της, μετά από νόσηση με covid-19.

Η γυναίκα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σήμερα το πρωί και όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και επικεφαλής της Γυναικολογικής και Μαιευτικής κλινικής, Δημήτρης Μπαλαξής, «μητέρα και νεογνό χαίρουν άκρας υγείας».

Ο κ. Μπαλαξής είπε: «Αισθανόμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εγώ και οι συνεργάτες μου στην Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Σερρών για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της πρώτης γυναίκας εγκύου στην οποία χορηγήσαμε μονοκλωνικά αντισώματα στο τρίτο τρίμηνο της κυήσεως μετά από νόσηση Covid-19. Γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σήμερα το πρωί. Χαίρουν άκρας υγείας μητέρα και νεογνό.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι και σε δεύτερο περιστατικό που εφαρμόσαμε την ίδια αγωγή θα έχουμε την ίδια εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για την συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών».

Πηγή: thesstoday

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ