Σχέση Σκορπιός: Πώς τα πάει το πιο ερωτικό ζώδιο στις σχέσεις του;

Αν μόλις γνωρίσατε έναν Σκορπιό και έχετε ήδη ακούσει τόσα πολλά για το συγκεκριμένο ζώδιο που δεν θέλετε καν να μπείτε στην διαδικασία των ραντεβού, τότε ξανασκεφτείτε το. Δείτε την συμβατότητά του με όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και ξανασκεφτείτε αν ταιριάζετε ή όχι, ή αν όλα πάνε καλά και καταλήξετε σε ένα πολυπόθητο happy end!

Σχέση Σκορπιού με:

1. Κριό: Από την άποψη της αγάπης και του ρομαντισμού, ο Κριός και ο Σκορπιός ταιριάζουν. Έχουν και οι δύο πολύ ξεχωριστές προσωπικότητες κάτι που λειτουργεί προς όφελός τους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για συμβατότητα αγάπης και γάμου.
2. Ταύρο: Και οι δύο, δίνουν μεγάλη αξία στην αγάπη και τη συντροφικότητα, κάτι που τους κάνει εξαιρετικό ταίρι.
3. Δίδυμο: Το ταίριασμα αυτού του συνδυασμού όσον αφορά τον ρομαντισμό, τους κρατά πιο συναισθηματικά συνδεδεμένους, γεγονός που ενισχύει τη φυσική τους σχέση.
4. Καρκίνο: Όταν αναπτύσσουν έναν συναισθηματικό δεσμό, μπορεί να πάνε μακριά για να κυνηγήσουν την αληθινή αγάπη και τον δεσμό σε ένα επίπεδο που τα άλλα ζώδια δεν μπορούν.
5. Λέοντα: Και οι δύο σύντροφοι μπορεί να είναι άκαμπτοι και ασυμβίβαστοι στις απόψεις, στις επιλογές ζωής και στις απαντήσεις τους στα προβλήματα. Αυτό τα κάνει λιγότερο συμβατά μεταξύ τους.
6. Παρθένο: Η σταθερή φύση του παρθένου εραστή, θα ηρεμήσει την ψυχική διάθεση του Σκορπιού, διατηρώντας τη σχέση τους ενδιαφέρουσα για πολύ καιρό, αλλά όχι για πάντα.
7. Ζυγό: Όσον αφορά την αγάπη και τη χημεία του γάμου, ο Ζυγός και ο Σκορπιός ταιριάζουν άριστα, αφού η επιθυμία τους να γνωριστούν καλά θα τους κάνει να αποδέχονται πάντα ο ένας τον άλλον για αυτό που είναι.
8. Σκορπιό: Είναι τελείως ασύμβατοι, εφόσον είναι απολύτως ίδιοι θα βαρεθούν πολύ γρήγορα και σχετικά εύκολα.
9. Τοξότη: Δεν ταιριάζουν καλά σε θέματα αγάπης, ρομαντισμού και γάμου. Και οι δύο έχουν μια εντελώς διακριτική προσέγγιση για τα πάντα και κανένας από αυτούς δεν χαλαρώνει και σίγουρα δεν κάνει πίσω.
10. Αιγόκερω: Η αγάπη και για τους δύο έρχεται εύκολα και βαθιά, αλλά η διατήρηση της ίδιας γίνεται πρόβλημα στη συνέχεια.
11. Υδροχόο: Ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι πιο εκδηλωτικός για το πώς αισθάνονται και αυτό κάνει τη σχέση τους πιο κρυστάλλινη και συμβατή.
12. Ιχθύες: Οι ερωτικές σχέσεις και για τα δύο ζώδια θα γίνουν ευκολότερες μόλις ξεκινήσουν, αλλά είναι λιγότερο πιθανό να καταλήξουν μέχρι το γάμο.

Για κάποιους ο Σκορπιός μπορεί να μην είναι ένα καλό ζώδιο, αλλά για κάποιους άλλους είναι ο απόλυτος δεσμός που μπορεί να καταλήξει σε έναν γάμο. Αν η σχέση και το μέλλον της είναι το ζητούμενο για εσάς, τότε δώστε την ευκαιρία σε έναν Σκορπιό και είναι σίγουρο ότι δεν θα σας απογοητεύσει.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here