The Voice 19/12: Απόψε ο μεγάλος τελικός με τις 8 καλύτερες φωνές του διαγωνισμού [trailer]


Απόψε ολοκληρώνεται ένας ακόμη κύκλος για το The Voice of Greece, με την τελική 8άδα να διαγωνίζεται για την κορυφή. Οι 4 κριτές θα κονταροχτυπηθούν μέχρι το τέλος, έτσι ώστε να στεφθούν απόψε νικητές μαζί με τους τραγουδιστές που έχουν υποστηρίξει από την αρχή και συνεχίζουν να προπονούν. Και οι 4 κριτές έχουν φέτος ελπίδες για τη νίκη, γεγονός που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο σασπένς. Από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 21:00 ξεκινά ο φαντασμαγορικός τελικός του σόου, που αναμένεται καυτός. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν αποδείξει πως έχουν όλα όσα χρειάζεται η καλύτερη φωνή της Ελλάδας και μένει μονάχα να επιβεβαιωθεί ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος. Ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει ένα μοναδικό θέαμα, σε ένα event όπου θα απολαύσουμε υπέροχη μουσική και μοναδικές συγκινήσεις.

The Voice 19/12: Ποιοι τα κατάφεραν μέχρι τον τελικό;

Πολλές εντυπωσιακές φωνές διαγωνίστηκαν και φέτος στον κορυφαίο διαγωνισμό μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτοί όμως που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι οι:

  • Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά
  • Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου
  • Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού
  • Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά
  • Γιώργος Γλυκοκόκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου
  • Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη
  • Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου
  • Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη

Τα παιδιά καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να αποδείξουν πως έχουν την στόφα του νικητή. Μία μόλις εμφάνιση έχει μείνει, έως ότου ο διαγωνισμός τελειώσει και ο νικητής κερδίσει τα εξαιρετικά έπαθλα του σόου. Η ιδανική αφετηρία και η απόλυτη ώθηση σε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα που αρχίζει από το The Voice of Greece. Θα τα καταφέρει άραγε ο Πάνος Μουζουράκης να οδηγήσει κάποιον από τους δικούς του διαγωνιζόμενους στη νίκη ή μήπως ο νεοεισελθών Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έρθει με άγριες διαθέσεις; Η Έλενα Παπαρίζου σαφώς και έχει προβάδισμα με 3 διαγωνιζόμενους, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς έχει δείξει πως διαθέτει την ικανότητα να κοουτσάρει τα παιδιά μέχρι το τέλος. Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ για τον φαντασμαγορικό τελικό, απόψε στις 21:00!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ