Στην περιοχή των 46.000 δολαρίων το Bitcoin


Κοντά στα 46.000 δολάρια διαπραγματεύεται το Bitcoin , το οποίο δείχνει αδυναμία υπέρβασης των 54.000 ευρώ, επίπεδα από τα οποία διέρχεται ο κινητός μέσος όρος 200 ημερών.

Η κεφαλαιοποίηση του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος διαμορφώνεται σε 880εκατ. δολάρια, χαμηλότερα σε σχέση με τις αρχές της εβδομάδας.

Η μετάλλαξη όμικρον θολώνει βραχυπρόθεσμα τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, με τους αναλυτές της αγοράς των κρυπτονομισμάτων να βλέπουν πως οι συνθήκες είναι ευμετάβλητες.

Υπάρχουν ακόμη οι φόβοι ότι η όμικρον θα οδηγήσει σε τέλμα την ανάκαμψη. Σε αυτή την περίπτωση, τα εμβόλια θα αποδειχθούν πως είναι λιγότερο αποτελεσματικά, η μετάλλαξη θα εμφανίσει αυξημένη θνησιμότητα, ενώ οι οικονομίες θα επιστρέψουν στα lockdowns το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Όσοι περίμεναν ότι το Bitcoin έχει πιάσει πάτο μετά την κατρακύλα των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο.

Σύμφωνα με αναλυτές οι μακροπρόθεσμες ενδείξεις παραμένουν προβληματικές», σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι τιμές μπορεί να μειωθούν στο επίπεδο των 26.000 δολαρίων.

Οι ίδιοι αναλυτές θεωρούν εύλογο ένας εύρος τιμών του Bitcoin μεσοπρόθεσμα από τα 24.000 έως τα 36.000 δολάρια. Θεωρούν επίσης ότι η βουτιά του Δεκεμβρίου έχει εξασθενήσει σοβαρά τη ζήτηση από θεσμικούς επενδυτές, κάτι που πιθανότατα θα κρατήσει χαμηλά τις τιμές του επί του παρόντος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ