The Voice: Η 16χρονη Άννα Αργυρού στέφθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού [vid]


Ο κορυφαίος διαγωνισμός τραγουδιού The Voice of Greece έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας ως νικήτρια την 16χρονη Άννα Αργυρού.

Παρά το όνομά της, η Άννα ήταν μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά και όχι του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Επομένως, ο Σάκης πανηγύρισε χτες βράδυ την κατάκτηση της πρωτιάς, αφήνοντας και πάλι τον Πάνο Μουζουράκη να μονολογεί για το πώς κατάφερε να χάσει και αυτή τη σεζόν.

Σε ένα φαντασμαγορικό σόου, οι 8 καλύτερες φωνές της Ελλάδας έβαλαν τα δυνατά τους και μάγεψαν κοινό και κριτές.

Από αυτούς αρχικά έμειναν 4, έπειτα 2 και τελικά μόνο ένας κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή του The Voice!

The Voice: Η 16χρονη Άννα Αργυρού νικήτρια του διαγωνισμού

Με υπέρλαμπρες εμφανίσεις, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους 4 κριτές του διαγωνισμού, καθώς και τα παιδιά που διαγωνίζονταν στον τελικό. Στην πρώτη φάση, όλα τα παιδιά ερμήνευσαν μοναδικά κομμάτια. Ωστόσο, στη δεύτερη φάση του τελικού πέρασαν οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Αυτό σημαίνει πως από νωρίς στη βραδιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμεινε χωρίς να διαγωνίζεται για το έπαθλο. Μπόρεσε έστω έτσι να απολαύσει τον υπόλοιπο τελικό δίχως άγχος ή ανησυχίες.

Στον τελικό πέρασαν δύο τραγουδιστές του Σάκη Ρουβά, οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού. Έτσι ο ταλαντούχος τραγουδιστής και performer πανηγύρισε τον τίτλο του νικητή coach από τον ημιτελικό κιόλας, μια τεράστια επιτυχία! Ωστόσο, μόνο ένας θα μπορούσε να διεκδικήσει το “χρυσό” δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal. Η σούπερ ταλαντούχα Άννα Αργυρού σε ηλικία μόλις 16 ετών τα κατάφερε και ξεχώρισε στην σκηνή του The Voice of Greece. Πέρα όμως από τα παιδιά, τραγούδησαν και οι κριτές και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Παρακολουθήστε ένα ντουέτο του Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό παρακάτω, ενώ όλοι δίνουν ραντεβού για την επόμενη σεζόν του The Voice!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ