Καταδίωξη με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στην Αττική – Ένας τραυματίας


Οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να αναπτύσσουν ταχύτητα να σπάνε την μπάρα και να ακολουθεί καταδίωξη

Καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αττική με τους αστυνομικούς να κυνηγούν κακοποιούς οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν δεν δίστασαν ακόμη και να σπάσουν τις μπάρες διοδίων.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από πληροφορία που έφθασε στις Αρχές, σύμφωνα με την οποία ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Ρομά μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωΐνης.

Οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να αναπτύσσουν ταχύτητα να σπάνε την μπάρα και να ακολουθεί καταδίωξη.

Στο ύψος των Μεγάρων οι κακοποιοί έκαναν αναστροφή και στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ένας από τους Ρομά να τραυματιστεί ελαφρά.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε ενώ λίγα μέτρα νωρίτερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν ένα δέμα με ηρωίνη το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές πέταξαν λίγο νωρίτερα οι κακοποιοί. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ