Σασμός 20/12: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]


Η δραματική σειρά “Σασμός” έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, έχοντας φτάσει αισίως στο 62ο επεισόδιο.

Και απόψε όπως κάθε μέρα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 προβάλλεται το νέο επεισόδιο, φέρνοντας και πάλι συγκλονιστικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Αυτό που κυριαρχεί απόψε είναι η επιστροφή του Νικηφόρου στο πατρικό του σπίτι χωρίς να ενημερώσει την μητέρα του.

Εκεί όμως η Βασιλική δεν είναι μόνη, αλλά με τον Μαθιό. Θα τους πιάσει άραγε στα πράσα ή θα καταφέρουν να κρυφτούν για ακόμη μια φορά; Μείνετε συντονισμένοι!

Σασμός 20/12: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο γιος της Βασιλικής φτάνει στο σπίτι ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να συναντήσει, την στιγμή που ο Μαθιός βρίσκεται στο κρεβάτι με τη Βασιλική σε ερωτικές περιπτύξεις. Αν τους βρει μαζί, όλα θα αλλάξουν. Παράλληλα, η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της και η συζήτηση των δύο γυναικών είναι πραγματικά αποκαλυπτική.

Η επίσκεψη αυτή όμως ξυπνάει παλιούς εφιάλτες και βαθιά κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως. Ο Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του χαρούμενος, χωρίς να γνωρίζει για τα σχέδια του Διονύση. Η Θοδώρα έχει βάλει φιτιλιές λέγοντας πως ο Πέτρος δεν την έχει ξεπεράσει και ο Διονύσης δεν το αφήνει να περάσει έτσι αυτό.

Η Άσπα από τη μεριά της αναρωτιέται αν έχει αλλάξει πράγματι προς το καλύτερο ο Κώστας και βρίσκεται σε δίλημμα: Να γυρίσει κοντά του ή όχι; Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα. Ωστόσο, είναι πολλά τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί οι δυο τους και αισθάνεται μόνη της χωρίς την παρουσία του κοντά της.

Ο Άγγελος πέφτει σε ένα ακόμα αδιέξοδο στην έρευνα για τον πατέρα του, ενώ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει περισσότερο και αυτό του δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Θα είναι όμως όλοι σύμφωνοι με αυτή την εξέλιξη ή πρόκειται να αντιδράσουν στο άκουσμα της νέας σχέσης των ερωτευμένων νέων;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ