Μαγεία on the road: Δώρα που κάνουν πιο απολαυστικές τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη


Αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να ανυπομονούμε κάθε χρόνο για την έλευση των Χριστουγέννων, είναι το γεγονός πως «ξυπνάει» ο Πίτερ Παν που βρίσκεται μέσα μας, δηλαδή το μικρό παιδί το οποίο αρνείται να μεγαλώσει. Η γιορτινή μαγεία που πλημμυρίζει τους δρόμους, τα πολύχρωμα φωτεινά λαμπιόνια και ο εντυπωσιακός στολισμός των καταστημάτων στις κεντρικές εμπορικές αρτηρίες, μας κάνουν να νιώθουμε λες και βρισκόμαστε στη «Χώρα του Ποτέ», μας ανοίγουν την όρεξη για ατελείωτες… ιπτάμενες βόλτες και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για το πόσο λαμπερή μπορεί να φαίνεται η πόλη μας από ψηλά!

Κάπως έτσι, αυτό το μικρό παιδί, ο ξέγνοιαστος Πίτερ Παν που «κρύβεται» βαθιά μέσα μας, παρασύρεται από τη μαγεία των Χριστουγέννων και θέλει να πετάξει, για να κοιτάξει κάτω στη Γη και να θαυμάσει αυτό το παραμυθένιο θέαμα. Παρόλα αυτά, επιστρέφοντας στην πραγματικότητα και τον ενήλικο εαυτό μας, συνειδητοποιούμε πως είμαστε αρκετά μεγάλοι για να μας απασχολεί πώς φαίνεται η πόλη μας από τον ουρανό όμως, δεν είμαστε τόσο μεγάλοι, ώστε να μην μπορούμε να την εξερευνήσουμε… ρολάροντας.

Ακριβώς για αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα χαρίζουμε ένα γιορτινό δώρο στον Πίτερ Παν που κρύβεται μέσα μας και ξετυλίγουμε τη μαγεία on the road, πραγματοποιώντας μία βόλτα στα καταστήματα Κωτσόβολος. Καθώς εκεί βρίσκονται οι high tech «σύμμαχοι», που θα μας συντροφεύουν καθημερινά στις αστικές μας περιηγήσεις, κάνοντας τις βόλτες μας στην πόλη πιο εύκολες, πιο συναρπαστικές και πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Απολαμβάνουμε ατελείωτες βόλτες στην πόλη προστατεύοντας το περιβάλλον

Όσο και αν απολαμβάνουμε την πόλη μας την περίοδο των Χριστουγέννων, άλλο τόσο λατρεύουμε να τη μισούμε τον υπόλοιπο χρόνο. Οι μποτιλιαρισμένοι δρόμοι σε ώρες αιχμής, οι ατελείωτες ουρές από οχήματα στις κεντρικές λεωφόρους, το έντονο καυσαέριο που κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική, καθώς και το γεγονός πως οι θέσεις πάρκινγκ είναι δυσεύρετες στις περισσότερες περιοχές, μας δημιουργούν την έντονη επιθυμία να γίνουμε… Πίτερ Παν και να πετάξουμε, αφού η επιλογή να μετακινηθούμε με το αυτοκίνητό μας, ξέρουμε ότι δεν είναι η ιδανική.

Γιατί, λοιπόν, να μην αντικαταστήσουμε το όχημά μας με το σύγχρονο ηλεκτρικό σκούτερ ESC808 της Blaupunkt, το οποίο μπορεί να διανύσει μία απόσταση 20 χιλιομέτρων, διαθέτει κινητήρα 350W και τρία επίπεδα ταχύτητας; Έτσι, όχι μόνο θα εξοικονομήσουμε χρήματα και χρόνο, αλλά θα λάβουμε μέρος στην παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται για την προστασία του πλανήτη. Εναλλακτικά, υπάρχει και το Ninebot E45E, μία εύκολη και πρακτική λύση για όλους εμάς που θέλουμε να κυκλοφορούμε με άνεση και ευκολία στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση, όποιο από τα δύο και αν επιλέξουμε, μπορούμε να το βρούμε στα καταστήματα Κωτσόβολος, εκεί όπου η επιλογή του χριστουγεννιάτικου δώρου είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ!

Μετατρέποντας τις σύντομες μετακινήσεις στις πιο διασκεδαστικές στιγμές της ημέρας

Οι έντονοι και απαιτητικοί ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής, κάνουν τον Πίτερ Παν που κρύβεται μέσα μας να λαχταράει λίγες στιγμές διασκέδασης. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πόσο εύκολο είναι να «ξεκλέψουμε» χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις και τα deadlines του γραφείου; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου εύκολο όμως, μπορούμε πάντα να εντάξουμε τη μαγεία on the road στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα που ακολουθούμε, κάνοντας δώρο στον εαυτό μας ένα hoverboard όπως το FIAT F500, το οποίο διαθέτει ένα ταμπλό που μας κάνει να νιώθουμε λες και πετάμε!

Το συγκεκριμένο πατίνι είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να μπορούμε να το χειριζόμαστε και εμείς που δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία. Μάλιστα, χάρη στον συνδυασμό του γυροσκοπίου και του συστήματος αισθητήρα επιτάχυνσης που διαθέτει, διακρίνει τις αλλαγές στη στάση του σώματος και το βάρος του οδηγού, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να επιταχύνουμε ή να φρενάρουμε, αλλάζοντας απλώς τη στάση του σώματός μας. Επιπλέον, υπάρχει και το URBANGLIDE Hoverboard 65 LIGHT Bluetooth, το οποίο διαθέτει μοναδικό design, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, ενώ με δύο έως τρεις ώρες φόρτισης μπορεί να μετακινηθείς έως και 15 χιλιόμετρα.

Κλείνοντας, δεν έχει σημασία αν ο παραλήπτης του δώρου θα είμαστε εμείς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Διότι αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα έχουμε κάνει μία μικρή κίνηση, η οποία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής του παραλήπτη, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουμε το δώρο μας να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία, μπορούμε μαζί με αυτό να αγοράσουμε και μία συσκευασία δώρου από τον Κωτσόβολο, πραγματοποιώντας μία κίνηση αγάπης προς τα παιδιά και το σπίτι της ΕΛΕΠΑΠ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ