Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ταξίδεψε Μεξικό – Η πρώτη εμφάνιση μετά την εισαγγελική εντολή


Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και όχι στο Μεξικό, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την Κυριακή. Η κάμερα του Star, εντόπισε σήμερα τον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπήκε στο αυτοκίνητό του λίγο μετά τις 16.00, χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. “Δεν έχεις ανάγκη να πεις κάτι για όλα αυτά που σε κατηγορούν;”, τον ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον παρουσιαστή να εξαφανίζεται για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια επέστρεψε, αυτή τη φορά μαζί με τη γυναίκα του, η οποία κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπαίνει στο αυτοκίνητό του.Star

“Νιώθεις καθόλου τύψεις για όλα αυτά που έχεις κάνει; Για την ομάδα σου που την έχεις βάλει σε περιπέτειες; Σε έχει αγγίξει κάτι;”, ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να παραμένει σιωπηλός.

Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα ακατάλληλα βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο εις βάρος της πρώην συντρόφου του, το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες, από τον ίδιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ