Θρίλερ στις ΗΠΑ: Αγνοούμενη φοιτήτρια βρέθηκε γυμνή και καλυμμένη με κάρβουνα» σε υπόγειο άνδρα


Ένας 39χρονος άνδρας στη Γιούτα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, καθώς μία φοιτήτρια κολεγίου που αγνοούνταν για πέντε ημέρες βρέθηκε γυμνή και καλυμμένη με κάρβουνο μέσα στο σπίτι του.

Ο Μπρεντ Μπράουν κατηγορείται μεταξύ άλλων για απαγωγή, βιασμό και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης μετά την ανακάλυψη της φοιτήτριας από το Snow College το Σάββατο, σύμφωνα με το δίκτυο Fox 13.

Το θρίλερ με τη φοιτήτρια Μάντελιν Άλεν ξεκίνησε το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου, όταν εθεάθη για τελευταία φορά να βγαίνει από το κτίριο του κοιτώνα της. Την επόμενη ημέρα, οι συγκάτοικοί της ανέφεραν την εξαφάνισή της όταν δεν επέστρεψε, σύμφωνα με την Salt Lake Tribune.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι η 19χρονη φοιτήτρια συνάντησε την Μπράουν σε μια διαδικτυακή «ομάδα συνομιλίας» και κανόνισε να περάσει να την πάρει στις 13 Δεκεμβρίου – αλλά τις επόμενες ημέρες η σχέση έγινε μη συναινετική και βίαιη.

Ο Μπράουν φέρεται να έδεσε το θύμα ενώ είχε φύγει για τη δουλειά του, πέταξε μακριά το τηλέφωνό της όταν έμαθε ότι την αναζητούσε η αστυνομία και «την απείλησε, λέγοντας ότι αν έφευγε ή έλεγε σε κανέναν για εκείνον, θα καταδίωκε την οικογένειά της και την αδερφή της», ανέφερε η Salt Lake Tribune, επικαλούμενη την ένορκη κατάθεση.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε πληροφορίες από το σήμα του κινητού της τηλεφώνου για να εντοπίσει το θύμα στο σπίτι του Μπράουν στη Λόα, περίπου μιάμιση ώρα οδικώς από το σημείο όπου είχε θεαθεί για τελευταία φορά.

Η φοιτήτρια βρέθηκε γυμνή και καλυμμένη με έναν σωρό απο κάρβουνα σε ένα υπόγειο δωμάτιο ενώ ο Μπράουν – ο οποίος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού όταν χτύπησε η αστυνομία – είπε αρχικά στις Αρχές ότι δεν ήταν κανείς άλλος μέσα, προστίθεται στην ένορκη κατάθεση.

O Μπράουν είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε το θύμα σε μια ομάδα συνομιλίας και περιέγραψε το δέσιμο της ως μια «μορφή παιχνιδιού ρόλων». Το θύμα ωστόσο είπε στους ανακριτές ότι «ο Μπράουν τη βίαζε πολλές φορές την ημέρα» παρά τη θέλησή της, αλλά δεν έφυγε επειδή ανησυχούσε για τις απειλές που φέρεται να στρέφονταν κατά της οικογένειας και της αδελφής της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ