Ηράκλειο: Μυστήριο με πυροβολισμούς σε καφενείο – Τι ψάχνει η Αστυνομία


Ηράκλειο: Οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς εντοπίστηκαν, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν ήταν από συμπλοκή ή έγιναν άσκοπα.

Μυστήριο καλύπτει μια υπόθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην πίσω αυλή ενός καφενείου στην Αγία Βαρβάρα, όπου έγινε χρήση όπλων αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με βεβαιότητα εάν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ή έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία χθες το πρωί, οπότε και ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο καφενείο και στην πίσω αυλή βρέθηκαν κάλυκες από πιστόλι χωρίς να σημαίνει ότι δεν έπεσαν κι άλλοι πυροβολισμοί και κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία. Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι να προηγήθηκε φασαρία και άτομα που βρίσκονταν στο χώρο να πυροβόλησαν ο ένας εναντίον του άλλου.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι αυτό της ρίψης άσκοπων πυροβολισμών. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός της ύπαρξης ενός βίντεο που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ, το οποίο όμως αν και δείχνει πρόσωπα δεν δείχνει να γίνεται χρήση των όπλων.

Άτομα που βρίσκονταν στο χώρο την ώρα του επεισοδίου ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν τι συνέβη.

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ