Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας


Την Δευτέρα 20/12/2021 και από ώρες 09:00 έως 19:00 πραγματοποιήθηκαν με ευρεία συμμετοχή των μελών οι Αρχαιρεσίες της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, για την εκλογή του νέου ΔΣ καθώς και των Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Φρουρών.

Η συμμετοχή των Μελών της Ένωσης στην εκλογική διαδικασία ανήλθε σε ποσοστό 98% επί του συνόλου τους. Το ποσοστό αυτό έρχεται ως αδιάψευστος μάρτυρας της εμπιστοσύνης η οποία απορρέει από τα Mέλη προς το έργο της Ένωσης μας η οποία είναι ακολούθως και το επιστέγασμα των αδιάρρηκτων δεσμών της μεταξύ τους Ενότητας. Τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην διαδικασία και η εμπιστοσύνη των Συναδέλφων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εκπτώσεις στις παρούσες και μελλοντικές μας διεκδικήσεις.

Αναλογιζόμενοι το βάρος της ευθύνης αυτής θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερα και δικαιότερα αποτελέσματα στα ζητήματα τα οποία θέτουμε καθημερινά, έχοντας για συνοδοιπόρους την Συναδελφικότητα και το ήθος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Μέλη μας τα οποία μας τίμησαν και μας στήριξαν μέσα από την άσκηση του ύψιστου Δημοκρατικού τους δικαιώματος, διαβεβαιώνοντας τους παράλληλα πως θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Εκλέγονται για το Διοικητικό Συμβούλιο απο 1-9

Εκλέγονται για την ΠΟΑΕΦ απο 1-24


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ