Ομορφιά γυαλιά: Αναδείξτε το στυλ σας με τα πιο κομψά γυαλιά

Τα γυαλιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φαίνεστε έξυπνες και εκλεπτυσμένες αλλά τι γίνεται όταν θέλετε να φαίνεστε και σέξι; Υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε και να φαίνεστε εξίσου όμορφη και σέξι με γυαλιά χωρίς πολύ κόπο. Υπάρχουν δηλαδή κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να  δείχνετε όμορφη ακόμα και φορώντας γυαλιά που δεν είναι πολύ κομψά.

  • Διατηρήστε τα φρύδια σας περιποιημένα: Αν τα φρύδια σας είναι περιποιημένα, τότε και τα μάτια σας θα δείχνουν πιο όμορφα και θα τραβούν τα βλέμματα από τα γυαλιά σας. Αν τα φρύδια σας έχουν σχήμα αλλά έχουν κενά, τότε καλό θα ήταν να τα συμπληρώσετε ή με αισθητικό τατουάζ είτε με μολύβι φρυδιών κάθε φορά που βγαίνετε.
  • Χρησιμοποιήστε κονσίλερ: Τα γυαλιά τείνουν να τονίζουν τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες ή τις ατέλειες κάτω από τα μάτια σας. Για να το αποφύγετε αυτό χρησιμοποιήστε κονσίλερ στους μαύρους κύκλους σας με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ.
  • Χρησιμοποιήστε τη σωστή σκιά ματιών: Φορέστε το χρώμα που συμπληρώνει το χρώμα του σκελετού σας. Αν θέλετε να τονίσετε τα μάτια και τα γυαλιά σας ή και τα δύο, επιλέξτε μια απόχρωση που είναι αντίθετη από το χρώμα των γυαλιών σας ή για μια πιο φυσική εμφάνιση, επιμείνετε σε ουδέτερες αποχρώσεις.
  • Εφαρμόστε eye liner: Για να κάνετε τα μάτια σας να μαγνητίζουν άλλα βλέμματα βάλτε eye liner. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μόνο κονσίλερ χωρίς σκιά και θα φαίνεστε σίγουρα εντυπωσιακή φορώντας ή όχι τα γυαλιά σας.
  • Χρησιμοποιήστε ένα έντονο χρώμα στα χείλη: Μην αφήσετε για κανέναν λόγο τα γυαλιά σας να τραβούν όλη την προσοχή. Αν λοιπόν έχετε καφέ ή μαύρο σκελετό, επιλέξτε ένα έντονο χρώμα στα χείλη, όπως ένα βαθύ κόκκινο ή ένα ζεστό ροζ. Αν έχετε χρωματιστό σκελετό, επιλέξτε πιο Nude αποχρώσεις.
  • Κάντε το σωστό χτένισμα: Πρέπει να έχετε κατά νου ότι πιάνοντας τα μαλλιά σας μισά, δίνετε περισσότερη έμφαση στα γυαλιά σας. Γι’ αυτό τον λόγο είτε αφήστε τα μαλλιά σας λυτά κάτω ή δέστε τα σε έναν κότσο ή μια αλογοουρά και θα δείχνετε υπέροχη.

Δοκιμάστε όλα τα παραπάνω tips και είναι σίγουρο ότι θα πάψετε να έχετε κόμπλεξ με τα γυαλιά σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here