Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Δίπλα στην Κιβωτό του Κόσμου


Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών αγκαλιάζει το σπουδαίο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», προσφέροντας φέτος τα Χριστούγεννα παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές της.

Την Πέμπτη 23/12 ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν με χαρά την «Κιβωτό», στον Κολωνό, όπου ο πατέρας Αντώνιος και οι άνθρωποι αυτού του «Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού», προσφέρουν εδώ και 23 χρόνια, ανιδιοτελώς αγάπη και φροντίδα σε απροστάτευτα παιδιά, και αξίζουν τη στήριξη όλων.

Στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς, τα μέλη της αντιπροσωπείας του Ε.Ε.Α. παρέδωσαν τα παιχνίδια, θέλοντας, με αυτή την ελάχιστη, συμβολική κίνηση, να δώσουν χαρά στα παιδιά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

«Το Ε.Ε.Α. είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά, που είναι το μέλλον του τόπου μας. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε αυτές τις γιορτές από κοντά τους. Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στην αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α., με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Χατζηθεοδοσίου, συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι, κ.κ. Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ και Πρόεδρος της «Αρωγός Ε.Ε.Α.» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας.

Τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. υποδέχθηκε η κυρία Ανδριανή Θεοδωρακοπούλου, Διευθύντρια της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ